Video

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι αιχμές στην παραγωγή και η «στεναχώρια» για την σιωπηρή αποχώρηση του Κρητικού

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι αιχμές στην παραγωγή και η «στεναχώρια» για την σιωπηρή αποχώρηση του Κρητικού
Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο φινάλε του Big Brother, ο παρουσιαστής εξέφρασε τα παράπονά του.

Στο φινάλε του πολυσυζητημένου ριάλιτι χθες το βράδυ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκλεψε τις εντυπώσεις. Κι αυτό γιατί λίγο πριν την ανακοίνωση της νικήτριας «εξερράγη» εναντίον της παραγωγής. Ο παρουσιαστής είπε με έντονο ύφος: “Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω” .

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο πλατό βρίσκονταν ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Χρήστος Μακρίδης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και εκφράστηκε με πάθος. Ο λόγος της αντίδρασής του η ιστορία με τον παίκτη από την Κρήτη, που αποχώρησε μετά από θύελλα αντιδράσεων για το χυδαίο σεξιστικό σχόλιο που είχε κάνει.

«Νιώθω μια αδικία απέναντι στον Κρητικό»

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε. Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα» σημείωσε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγοντας αμέσως την διάθεση του Χάρη Βαρθακούρη να τον σταματήσει. «Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και γω συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου».

«Θα ήθελα να του κάνω 100 ερωτήματα»

«Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναυπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments