Video

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother: Εκτός παιχνιδιού μετά το χυδαίο σχόλιο για βιασμό

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother: Εκτός παιχνιδιού μετά το χυδαίο σχόλιο για βιασμό
Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother: Μετά τον σάλο και τις οργισμένες αντιδράσεις για τη δήλωση για τις γυναίκες, ο παίκτης φαίνεται να είναι εκτός παιχνιδιού.

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκληθεί μετά το χυδαίο σχόλιο ενός εκ των παικτών του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother, του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος μίλησε για βιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο ο παίκτης μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες. Σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις κοπέλες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Και όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω σχόλιο δεν πέρασε έτσι αλλά εξαγριωμένοι χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι ζήτησαν την αποπομπή του από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Πάντως, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του.

Οι οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter:

Παράλληλα άλλοι χρήστες υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω παίκτης μιλάει απαξιωτικά για το γυναικείο φύλο ενώ στο πρώτο live του ριάλιτι έκανε μπροστά στις κάμερες ομοφοβικά σχόλια. Μάλιστα, ένας χρήστης του Twitter έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο στη σύζυγο του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, η οποία του απάντησε ότι έχει ενημερώσει τον παρουσιαστή και εκείνος με τη σειρά του μίλησε με την παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού.

Η απάντηση της συζύγου του Χάρη Βαρθακούρη:

Επίσης, εδώ και αρκετές ώρες το χάσταγκ «#cancelbigbrother» είναι πρώτο trend στο Twitter με πλήθος από χρήστες να ζητούν την ακύρωση του ριάλιτι, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόλουθοι του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Instagram του εξαπέλυσαν επίθεση. Πάντως, από την αρχή, η επιλογή των παικτών του Big Brother έχει πυροδοτήσει τον σχολιασμό ενώ τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στα social media.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Instagram του:

Ακολουθεί το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυριό στις 23:00 νέα δεδομένα στο σπίτι του #BigBrotherGr 👁 στον @skaitv.gr #NewEpisode #SkaitvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Εκτός παιχνιδιού ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε λοιπόν με το χυδαίο σχόλιό του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης φαίνεται πως τέθηκε εκτός Big Brother. Όπως έγινε γνωστό, ο τηλεοπτικός σταθμός και ο Big Brother αποφάσισαν την αποχώρηση του παίκτη από το παιχνίδι. Ο «Μεγάλος Αδελφός» κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι του Big Brother.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είχε δηλώσει όταν μπήκε στο σπίτι:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments