Βαγγέλης Παυλίδης

Βαγγέλης Παυλίδης
Ο Βαγγέλης Παυλίδης (γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 1998) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.

Στις 9 Απριλίου 2016, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μπόχουμ μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Σε 1,5 χρόνο στην ομάδα, έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στη Μπουντεσλίγκα U19 (45 αγώνες – 20 γκολ – 13 ασίστ) και είχε άριστη παρουσία στην πρώτη ομάδα, στην οποία συμμετείχε τακτικά στις προπονήσεις, καθώς και σε επίσημα φιλικά παιχνίδια. Ο Παυλίδης ψηφίστηκε, σύμφωνα με τη FIFA, ως ένα από τα 15 μεγαλύτερα ταλέντα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 του 2005 στη Βουλγαρία.

Η ομάδα της Βεστφαλίας πόνταρε πολύ στον νεαρό επιθετικό από την περίοδο 2016-17 και έτσι έσπευσε να τον δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019, καθώς γερμανικές, αγγλικές και ιταλικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για αυτόν τα τελευταία χρόνια. Στις 15 Μαΐου 2016, έκανε το ντεμπούτο του για το σύλλογο, μπαίνοντας ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη με 2-4 εναντίον της Χεϊντενχέιμ για την 2. Μπουντεσλίγκα.

Στις 26 Ιανουαρίου 2018, εντάχθηκε ως δανεικός στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Στις 22 Ιουνίου 2018, η διάρκεια του δανεισμού του επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2019.  Στις 17 Ιανουαρίου 2019, η Βίλεμ ΙΙ επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του, με τη μορφή δανεισμού από τη Μπόχουμ, μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19.

  • Στις 23 Ιανουαρίου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την ομάδα, ύστερα από ασίστ του Μάριου Βρουσάι, σε μια εκτός έδρας νίκη με 3-2 για το Κύπελλο εναντίον της Τβέντε.
  • Στις 16 Φεβρουαρίου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα, με ένα σουτ από πολύ κοντινή απόσταση, στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Φίτεσε.
  • Την 1η Ιουλίου 2019, η μετακίνηση έγινε μόνιμη, καθώς η Βίλεμ ΙΙ αγόρασε τα δικαιώματα του Παυλίδη για 250.000 ευρώ.
  • Έχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας (Παίδων, Νέων, U20 και Ελπίδων).
  • Στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας, καθώς αγωνίστηκε στα τελευταία 14 λεπτά του προκριματικού αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020 εναντίον της Φινλανδίας.
  • Στις 15 Οκτωβρίου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Ελλάδα στη νίκη με 2-1 εναντίον της Βοσνίας.

Βαγγέλης Παυλίδης σχετικές ειδήσεις:

  • Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ανεβάζει τις μετοχές του – Σύντομα το νέο συμβόλαιο

    Ανεβάζει τις μετοχές του ο Βρουσάι - Σύντομα το νέο συμβόλαιο

    Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ο νεαρός εξτρέμ γίνεται όλο και καλύτερος και σύντομα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

    Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ανεβάζει τις μετοχές του – Σύντομα το νέο συμβόλαιο
  • Ελλάδα – Σλοβενία: “Τελικός” για την εθνική μας ομάδα

    "Τελικός" για την εθνική το ματς με τη Σλοβενία

    Ελλάδα - Σλοβενία: Για πρώτη φορά ύστερα από καιρό η Εθνική ομάδα έχει έναν «τελικό» μπροστά της, με την έννοια του πολύ σημαντικού αγώνα, καθώς αύριο το βράδυ (18/11, 21:45) αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τη Σλοβενία, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της League C, στο Nations League.

    Ελλάδα – Σλοβενία: “Τελικός” για την εθνική μας ομάδα
  • Nations League: Στο Κισινάου για το «διπλό» η Εθνική

    Στο Κισινάου για το «διπλό» η Εθνική

    Nations League: Τη Μολδαβία αντιμετωπίζει σήμερα (15/11, 21:45) στο Κισινάου η Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της League C, στο Nations League.

    Nations League: Στο Κισινάου για το «διπλό» η Εθνική
  • Εθνική Ελλάδας κλήσεις: Προτιμάει Ρότα και Μαυρία ο Φαν’τ Σιπ

    Προτιμάει Ρότα και Μαυρία ο Φαν'τ Σιπ για τη δεξιά πλευρά

    Εθνική Ελλάδας κλήσεις: Ο Ολλανδός τεχνικός έχει προτιμήσει τους δύο παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό απέναντι σε άλλους που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις και αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

    Εθνική Ελλάδας κλήσεις: Προτιμάει Ρότα και Μαυρία ο Φαν’τ Σιπ
  • Κόσοβο – Ελλάδα 1-2

    Στην κορυφή με Λημνιό και Σιόβα η Εθνική

    Κόσοβο -Ελλάδα: Με γκολ του Δημήτρη Λημνιού και του Δημήτρη Σιόβα η Εθνική μας ομάδα επικράτησε 2-1 του Κοσόβου και ανέβηκε στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου του Nations League.

    Κόσοβο – Ελλάδα 1-2
  • Σλοβενία – Ελλάδα: 0-0

    «Λευκή» ισοπαλία για την Εθνική στη Σλοβενία

    Σλοβενία - Ελλάδα: «Λευκή» ισοπαλία είχαμε στο «Στόζιτσε Στάντιον» στην πρεμιέρα της Εθνικής για το Nations League.

    Σλοβενία – Ελλάδα: 0-0
  • Σλοβενία – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής – Η έκπληξη του Φαν Σιπ

    Σλοβενία - Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής - Η έκπληξη του Φαν Σιπ

    Σλοβενία - Ελλάδα: Χωρίς τον παίκτη της Λίβερπουλ -πλέον- η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Ολλανδός τεχνικός στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League.

    Σλοβενία – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής – Η έκπληξη του Φαν Σιπ