Αθλητισμός

Σλοβενία – Ελλάδα: 0-0

Σλοβενία – Ελλάδα: 0-0
Σλοβενία - Ελλάδα: «Λευκή» ισοπαλία είχαμε στο «Στόζιτσε Στάντιον» στην πρεμιέρα της Εθνικής για το Nations League.

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League με αντίπαλο τη Σλοβενία στο «Στόζιτσε Στάντιον», για τον 3ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες είχαν λιγοστές «καθαρές» ευκαιρίες στο παιχνίδι, αν και η Εθνική είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ δεν δημιούργησε τόσες ευκαιρίες όσα στα τελευταία παιχνίδια που είχε δώσει πριν τη διακοπή των διεθνών διοργανώσεων εξαιτίας του κορωνοϊού.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Ελλάδας είναι αυτός με το Κόσοβο στις 6 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, ξανά εκτός έδρας.

Η εξέλιξη του ματς

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα και για τις δύο ομάδες. Στο 6′ έγινε φαλτσαριστό σουτ του Παυλίδη με το αριστερό, μπλόκαρε ο Όμπλακ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βέτριχ έκανε σουτ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Μπάρκας.

Στο 10′  είχαμε φάουλ για τη Σλοβενία λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως βρήκε στο τείχος, στη συνέχεια έγινε νέο σουτ και ο γκολκίπερ της Σέλτικ και της Εθνικής μπλόκαρε.

Στο 15′ είχαμε χαμηλή σέντρα του Μπόχαρ στο δεύτερο δοκάρι, ο Σιόβας απομάκρυνε σε κόρνερ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Κουρμπέλη. Στο 16′ παραλίγο αυτογκόλ από στραβοκλωτσιά του Μπλάζιτς για την Σλοβενία, κόρνερ για την Ελλάδα. Στο ίδιο λεπτό έγινε σουτ από τον Γιαννούλη έξω από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα πέρασε μακριά άουτ.

Στο 26′ είχαμε πολύ καλή στιγμή για την Εθνική, με τον Λημνιό να κάνει εξαιρετική ντρίμπλα, να σεντράρει και τον Γιαννούλη να μην μπορεί να βρει τη μπάλα και να νικήσει τον εξουδετερωμένο Όμπλακ.

Στο 29′ νέα καλή στιγμή για την Εθνική, με τον Μπακασέτα να συνεργάζεται με τον Μπακάκη, εκείνος σέντραρε, η μπάλα έφτασε στον Παυλίδη, ο οποίος από τη μικρή περιοχή προσπάθησε να νικήσει τον Όμπλακ με τακουνάκι, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τρία λεπτά αργότερα ο Παυλίδης προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μπακασέτα, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ και τον πρόλαβε η αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, αν και η Εθνική κέρδισε κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Στο 52′ έγινε πολύ ωραία μπαλιά στον Λημνιό από τον Παυλίδη στα δεξιά, εκείνος σούταρε με το δεξί μέσα από την περιοχή, αλλά ο Όμπλακ έπεσε και απέκρουσε. Στο 54′ ο Μάνταλος έπιασε αέρα στην προσπάθεια για σουτ και χάθηκε μια καλή στιγμή για την Ελλάδα.

Στο 56′ έγινε μακρινό σουτ από τον Μπακασέτα, η μπάλα στην αγκαλιά του Όμπλακ. Στο 61′ έγινε σέντρα του Μπακασέτα από τα αριστερά, κεφαλιά του Παυλίδη, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά άουτ.

Στο 81′ είχαμε σουτ του Σιόβα, όχι όπως ακριβώς θα ήθελε, έπεσε και μπλόκαρε ο Όμπλακ. Στο 86′ η Σλοβενία είχε «καθαρή» ευκαιρία για γκολ με τον Σπόραρ που έστειλε την μπάλα με προβολή λίγο άουτ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά.

Οι ενδεκάδες:

Σλοβενία: Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μεβλία, Μπλάζιτς, Στογιάνοβιτς, Μπόχαρ, Βέτριχ, Μπίγιολ (78′ Κόουτερ), Ρεπ (52′ Ζίβετς), Βούκσιτς (61′ Ζάιτς), Σπόραρ.

Ελλάδα: Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος (87′ Μασούρας), Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης (76′ Φούντας).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments