Αθλητισμός

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ανεβάζει τις μετοχές του – Σύντομα το νέο συμβόλαιο

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ανεβάζει τις μετοχές του – Σύντομα το νέο συμβόλαιο
Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ο νεαρός εξτρέμ γίνεται όλο και καλύτερος και σύντομα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό αυτός είναι σίγουρα ο Μάριος Βρουσάι. Ο νεαρός εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες στα άκρα της επίθεσης για να αποδείξει την αξία του. Πήρε χρόνο συμμετοχής με την Μάντσεστερ Σίτι, είχε καλή παρουσία στο ματς με τον Άρη και στο κρίσημο παιχνίδι με την Μαρσέιγ ξεκίνησε βασικός. Μάλιστα είχε και συμμετοχή στο γκολ του Καμαρά.

Ο 22χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ, αφού είχε συμμετοχή τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στον ανασταλτικό τομέα (όποτε το απαιτούσαν οι συνθήκες). Ο νεαρός άσος κατάφερε να κάνει τους Μασσαλούς να ασχοληθούν με την περίπτωσή του και ήδη έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του στην ομάδα.

Ξεκινάει η κουβέντα για νέο συμβόλαιο

Εκείνο που προκύπτει την επόμενη μέρα του αγώνα στο «Βελοντρόμ» είναι η επιθυμία της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να καλέσει άμεσα την πλευρά του παίκτη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Το συμβόλαιο του Βρουσάι λήγει το καλοκαίρι και έχει δικαίωμα από τον Ιανουάριο να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.

Το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει μέσα στο μήνα και οι Πειραιώτες θα προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον νεαρό εξτρέμ, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του και παράλληλα θα αποτελέσει το νέο πρότζεκτ του συλλόγου (μετά τον Κώστα Τσιμίκα).

Πώς έφτασε μέχρι εδώ ο Βρουσάι

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάριος Βρουσάι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός ακραίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Βίλεμ και μπορεί το δέλεαρ να παίξει στο εξωτερικό να ήταν μεγάλο, αλλά στο μυαλό του είχε ότι είναι ένα βήμα για να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις του στην Ολλανδία ήταν εξαιρετικές με αποτέλεσμα να γίνει σύντομα βασικός. Μαζί με τον άλλο Έλληνα, Βαγγέλη Παυλίδη, έγιναν τα μεγάλα επιθετικά όπλα της ομάδας.

Ο διεθνής εξτρέμ επέστρεψε στην ομάδα του έχοντας πλέον αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και εμπειρίες από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να τον βάλει αμέσως στα βαθιά. Άλλωστε ο Πορτογάλος έχει δείξει ότι εντάσσει τα νέα στοιχεία στο σύνολο του σταδιακά. Ακόμα και αν είναι μια ακριβή μεταγραφή. Πλέον ο νεαρός έχει αρχίσει και παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού δείχνοντας τι μπορεί να κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments