Αθλητισμός

Σλοβενία – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής – Η έκπληξη του Φαν Σιπ

Σλοβενία – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής – Η έκπληξη του Φαν Σιπ
Σλοβενία - Ελλάδα: Χωρίς τον παίκτη της Λίβερπουλ -πλέον- η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Ολλανδός τεχνικός στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League.

Η Ελλάδα αγωνίζεται σε λίγη ώρα, στις 21:45, με τη Σλοβενία στην πρεμιέρα της στο Nations League, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας της διοργάνωσης. Ο Τζον Φαν Σιπ ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στον αγώνα με τον Στράτο Σβάρνα να κάνει ντεμπούτο στο κέντρο της Άμυνας και τον Ολλανδό τεχνικό να προτιμάει τον Δημήτρη Γιαννούλη από τον Κώστα Τσιμίκα για τη θέση του αριστερού μπακ.

Η Εθνική Ελλάδας θα κατέβει με διάταξη 4-2-3-1. Η Εθνική ξεκινάει στον αγώνα με τους Μπάρκα, Γιαννουλη, Σβάρνα, Σιόβα, Μπακάκη, Ζέκα, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Μπακασέτα, Λημνιό και Παυλίδη.

Ο γκολκίπερ της Σέλτικ θα είναι στο τέρμα, με τον Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μπακάκη στα δεξιά και τους Σβάρνα – Σιόβα ως δίδυμο των στόπερ. Στον άξονα θα είναι οι Ζέκα και Κουρμπέλης, με τους Μάνταλο και Λημνιό στις δυο πτέρυγες και τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Με τη νέα φανέλα θα παίξει η Εθνική απόψε. Δείτε τη φανέλα όπως την παρουσίασε ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής στο Twitter:

Ο Φαν Σιπ, ανάμεσα σε άλλα, στη συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει:  «Πρώτα απ΄όλα είναι ωραία να βρισκόμαστε στη Σλοβενία, από το αεροπλάνο φάνηκε πως είναι πανέμορφη χώρα με αρκετό πράσινο. Για όλες τις ομάδες ήταν μια δύσκολη περίοδος, έχουμε να παίξουμε από το Νοέμβριο. Είχαμε δέκα μήνες διακοπή, μετά από δέκα μήνες πρέπει να βάλουμε μπροστά τις μηχανές μας ξανά. Η ομάδα δεν είχε αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί, όπως και η Σλοβενία, θέλουμε και άλλο χρόνο για να προετοιμαστούμε, να είμαστε έτοιμοι, θα μιλήσουμε το βράδυ, θα έχουμε ένα μίτινγκ ξανά αύριο.

Κοιτάμε και πίσω στα παιχνίδια που είχαμε πριν από δέκα μήνες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να κάνουμε την ελληνική ομάδα ένα ισχυρό γκρουπ ξανά. Στον όμιλο δεν υπάρχουν εύκολα ματς, θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον τρόπο και το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά και να είμαστε πειθαρχημένοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments