Δημήτρης Βρανόπουλος

Δημήτρης Βρανόπουλος
O Δημήτρης Βρανόπουλος είναι Έλληνας επιχειρηματίας γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα.

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος είναι Έλληνας επιχειρηματίας που ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Γιος του Γεωργίου και της Αθηνάς Βρανόπουλου, γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Η ζωή του, από τα πρώτα κιόλας χρόνια, υπήρξε μια συνεχής περιπλάνηση στον κόσμο εξαιτίας της διπλωματικής ιδιότητας του πατέρα του. Ο ίδιος τελείωσε πρώτος το Αμερικάνικο Κολέγιο του Μεξικού και φοίτησε για δύο χρόνια στο GCE στο CAMBION. Κατόπιν συνέχισε τις σπουδές του στο London School of Economics κάνοντας μεταπτυχιακά στο σχεδιασμό επενδύσεων για κρατικούς οργανισμούς.

Αφού εργάστηκε στον Όμιλο Λάτση φτάνοντας μέχρι και τη θέση του Διευθυντή εσωτερικού ελέγχου για τις εταιρίες του Λονδίνου, αλλά και του Διευθύνοντος Συμβούλου .Το 1988 ίδρυσε την εταιρία «MARINE PLUS», η οποία έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση ναυπηγείων του εξωτερικού, επισκευές, μετασκευές και καινούριες κατασκευές και στην οποία είναι κύριος μέτοχος και Γενικός Διευθυντής.

Με τους χειρισμούς του Βρανόπουλου, η εταιρία επεκτάθηκε και σήμερα έχει γραφεία σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις. Συγκεκριμένα:

  • Στην Αθήνα,
  • Στη Σιγκαπούρη,
  • Στην Κωνσταντινούπολη,
  • Και στο Χιούστον.

Είναι επίσης ιδρυτής της «JNE MARINE LTD» με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών και την αντιπροσώπευση ναυτιλιακού εξοπλισμού. Μπορεί να έχει πετύχει πολλά στον χώρο των επιχειρήσεων, αλλά ο Δημήτρης Βρανόπουλος έγινε γνωστός από την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο επιχειρηματίας ανταποκρίθηκε και κατέθεσε ένα μεγάλο ποσό για τη σωτηρία του συλλόγου.

Δημήτρης Βρανόπουλος σχετικές ειδήσεις: