Αθλητισμός

Δημήτρης Βρανόπουλος: Νέα κατάθεση στο Pao Alive, έφτασε τις 25.000 ευρώ

Δημήτρης Βρανόπουλος: Νέα κατάθεση στο Pao Alive, έφτασε τις 25.000 ευρώ
Δημήτρης Βρανόπουλος: Με νέα κατάθεση του στο Pao Alive ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού έφτασε τις 25.000.

Δημήτρης Βρανόπουλος: Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε κάλεσμα σε όλους τους Παναθηναϊκούς να βοηθήσουν στην σωτηρία της ομάδας. Σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την έναρξη του Pao Alive. Ο στόχος είναι να μαζευτούν 20 εκατομμύρια ευρώ για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Αρκετοί απλοί φίλαθλοι της ομάδας έχουν ήδη δώσει όσα χρήματα μπορούσαν για να δουν καλύτερες μέρες στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος. Ο συγκεκριμένος φίλος του Παναθηναϊκού έχει γίνει γνωστός καθώς είναι αυτός που έχει καταθέσει τα περισσότερα χρήματα στο Pao Alive.  Ο Δημήτρης Βρανόπουλος κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες άλλες 5.000 ευρώ στο εγχείρημα για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο και στους επιφανείς φίλους της ομάδας.

Δημήτρης Βρανόπουλος: Ο κορυφαίος καταθέτης του Pao alive

Μάλιστα, μετά και από αυτή την κατάθεση το συνολικό ποσό που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Βρανόπουλος ανέρχεται στις 25.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί έως τώρα στον «κουμπαρά» είναι 635.420 ευρώ με 13.368 φίλους της ομάδας να έχουν βάλει χρήματα.

Την ίδια στιγμή ο ποδοσφαιρικός παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι ο Χάρης Μαυρίας. Το όνομά του εξακολουθεί να φιγουράρει στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ως μια επιλογή που εξετάζεται για το δεξί άκρο της άμυνας.

Με την προοπτική να αποτελέσει μια έξτρα λύση για εκεί, που υπάρχει μόνο ο Γιόχανσον. Το Sportime σε δημοσίευμά του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη μεταγραφική ιστορία του Μαυρία και του Παναθηναϊκού, βάζοντας στην εξίσωση το… στράβωμα της Ομόνοιας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments