Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτός θα εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Αυτός θα εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ
Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Βρανόπουλος είναι αυτός που αντικατέστησε τον Παναγιώτη Μπόμη στο Διοικητικό Συμβούλιο της «πράσινης»ΠΑΕ.

Γνωστός έγινε ο άνθρωπος του θα εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Όπως είναι γνωστό, η «Μάνα του Λόχου» έχει πάντα έναν εκπρόσωπο στο ΔΣ, με τον Παναγιώτη Μπόμη να βρίσκεται σε αυτή την θέση όσο ήταν πρόεδρος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πλέον όμως με την αλλαγή της διοίκησης, αλλάζει και ο άνθρωπος που έχει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ποιος θα αναλάβει τη θέση;

Τον Παναγιώτη Μπόμη θα αντικαταστήσει ο μέγας καταθέτης του PAO Alive και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Βρανόπουλος. Ο κ. Βρανόπουλος έγινε γνωστός στον κόσμο του Παναθηναϊκού από τις μεγάλες του καταθέσεις στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Με βάση το Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία Παναθηναϊκός Αθλητικός Ομιλος Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία , το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 330401000 το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει την αντικατάσταση του κ. Μπόμη Παναγιώτη από τον κ. Βρανόπουλο Δημήτριο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος:

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος είναι ο νούμερο ένα καταθέτης, με πάνω από 50.000 ευρώ από την ημέρα που ξεκίνησε το συγκεκριμένο εγχείρημα. Το 1988 δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο Λονδίνο ανοίγοντας την εταιρεία «PROTON SERVICES LTD», με αντικείμενο τα ανταλλακτικά πλοίων. Το 1992, ίδρυσε μία αντίστοιχη εταιρεία στην Ελλάδα, την «PROTON MARINE LTD» αναλαμβάνοντας αντιπροσωπείες εξοπλισμού και ναυπηγεία.

Το 2000 ο Δημήτρης Βρανόπουλος δημιούργησε την «MARINE PLUS», η οποία έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση ναυπηγείων του εξωτερικού, επισκευές, μετασκευές και καινούριες κατασκευές και στην οποία είναι κύριος μέτοχος και Γενικός Διευθυντής. Τέλος, δημιούργησε και την «JNE MARINE LTD» με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών και την αντιπροσώπευση ναυτιλιακού εξοπλισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments