Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Ελληνίδα μοντέλο που έγινε γνωστή από την παρουσία της στο Greece Next Top Model.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1988 στην πόλη της Πάτρας. Από μικρή ηλικία ξεχώριζε με την ομορφιά της και σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία. Το 2011 κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και μετά της «Miss Universe», συνέχισε με ταξίδια στο εξωτερικό και η επιμονή, το ταλέντο και η ομορφιά της τη οδήγησαν στην κορυφή του μόντελινγκ.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Μεσολόγγι και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Η μελαχρινή καλλονή στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται και με το kickboxing! Ωστόσο, η μεγάλη της αδυναμία είναι τα γλυκά.Καμπάνιες, editorials, εξώφυλλα και συνεργασίες με πασίγνωστους οίκους, όπως οι Dolce & Cabanna και ο Roberto Cavalli είναι κάποιες από τις επιτυχίες της.

  • Μιλάνο,
  • Λονδίνο,
  • Παρίσι,
  • Βερολίνο
  • και Νέα Υόρκη αποτέλεσαν σταθμούς για να εξελίξει την καριέρα της.

Πριν έρθει στην Ελλάδα για το Greece’s Next Top Model ζούσε μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Έμεινα για μερικούς μήνες στο Παρίσι και στη συνέχεια είπα «ας δοκιμάσω στη Νέα Υόρκη». Οι πρώτοι τρεις μήνες έγιναν έξι χρόνια και έχω πια να σου πω ότι μου ταιριάζει πολύ η Νέα Υόρκη».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχετικές ειδήσεις: