Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM 3: Είδα τη γυμνή δοκιμασία και σκέφτηκα ότι γλίτωσα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM 3: Είδα τη γυμνή δοκιμασία και σκέφτηκα ότι γλίτωσα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM 3: Τη γυμνή φωτογράφιση σχολίασε η παρουσιάστρια του «Pop Up».

Τον τρίτο κύκλο του GNTM φαίνεται πως βλέπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μέχρι και πέρυσι καθόταν σε μια από τις τέσσερις καρέκλες των κριτών.

Μάλιστα, τη γυμνή φωτογράφιση στην οποία δοκιμάστηκαν οι είκοσι διαγωνιζόμενοι και διαγωνιζόμενες του GNTM 3, σχολίασε στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής «Pop Up» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η νυν παρουσιάστρια και πρώην κριτής του GNTM, εξέφρασε τη χαρά της που δεν ήταν εκεί στη γυμνή φωτογράφηση των παιδιών, ενώ «κάρφωσε» τη Βίκυ Καγιά που δεν έδειξε τη δική της γυμνή φωτογραφία.

Το γνωστό μοντέλο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω τον “willy” κανενός! Έδειξαν τη φωτογραφία του Γιώργου Καράβα, αλλά δεν είδαμε τη γυμνή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά για να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να τη δώσει, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γίνει live demo. Και μετά σκέφτηκα, ωχ Παναγία μου, τη γλίτωσα»!

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως τόσο το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και η μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου απάντησαν, το καλοκαίρι που μας πέρασε, για την αποχώρησή τους από το GNTM και τη μεταγραφή της Ηλιάνας στον Alpha, ενώ αποκάλυψαν και τα επόμενα σχέδιά τους. «Ήταν τελικά εύκολη απόφαση. Αντιλήφθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση από το πρώτο ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους του καναλιού. Υπήρχε κοινό όραμα και το ένστικτό μου μου είπε να επιλέξω αυτό», φανέρωσε η όμορφη Ηλιάνα.

Όσο για τον λόγο που έφυγε από το STAR και το GNTM, ξεκαθάρισε πως «έγιναν πολλές συζητήσεις με το κανάλι και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Όμως στο GNTM υπήρχαν προβλήματα. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ζω με προβλήματα και δεν έχω και λόγο να το κάνω. Οπότε ο Θεός μού έδειξε τον δρόμο να πάω κάπου αλλού. Πάντως, τα προβλήματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με εμένα και υπήρχαν πάντα», για να προσθέσει ότι «εγώ δεν είχα προβλήματα με συνεργάτες μου. Το εάν κάποιος είχε πρόβλημα μαζί μου είναι πρόβλημα δικό του και όχι δικό μου. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments