Λέριν Ντουάρτε

Λέριν Ντουάρτε
Ο Λέριν Ντουάρτε είναι Ολλανδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος

Γεννημένος στο Ρότερνταμ, ο Ντουάρτε ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες νέων της Σπάρτα Ρότερνταμ. Προωθήθηκε μέσω των ακαδημιών του συλλόγου και έκανε την πρώτη του εμφάνιση για την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα Ολλανδίας την 1η Αυγούστου 2009, σε μία ήττα με 0-2 εναντίον της Τβέντε.Συνέχισε να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα για τη σεζόν 2009-2010 και τελείωσε με 9 εμφανίσεις.

Στο τέλος της σεζόν, η Σπάρτα υποβιβάστηκε στην Εέρστε Ντιβίζιε.Αφού αγωνίστηκε την επόμενη σεζόν (2010-11) με το σύλλογο, ακολούθως εντάχθηκε στην Χεράκλες Άλμελο, επιστρέφοντας έτσι στην Ερεντιβίζιε. Ο Ντουάρτε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, με την επιλογή ενός επιπλέον έτους, με την Χεράκλες Άλμελο,[4] αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στις 15 Ιουνίου 2011. Έκανε το ντεμπούτο του για το σύλλογο στο πρωτάθλημα στις 6 Αυγούστου 2011 εναντίον της Βάαλβαϊκ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 60ο λεπτό.

Στις 31 Αυγούστου 2013, στο τέλος του αγώνα μεταξύ της Χεράκλες και της ΑΝΤΟ Ντεν Χάαγκ, ανακοινώθηκε από τον Γιαν Σμιτ ότι ο Άγιαξ και η Χεράκλες συμφώνησαν για την άμεση μεταγραφή του Ντουάρτε στο σύλλογο του Άμστερνταμ.Μετακινήθηκε στον Άγιαξ για το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο έως το 2017.[6] Του δόθηκε ο αριθμός 8, που φορούσε προηγουμένως ο Κρίστιαν Έρικσεν. Έκανε το ντεμπούτο του στις 14 Σεπτεμβρίου 2013, σε μία εντός έδρας νίκη με 2-1 εναντίον της Ζβόλε. Έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Καμπ Νόου, στην ήττα με 4-0 από τη Μπαρτσελόνα, παίζοντας και στα 90 λεπτά του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ 2013-14. Στις 28 Σεπτεμβρίου, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον Άγιαξ, στην εντός έδρας νίκη με 6-0 επί της Γκο Αχέντ Ιγκλς, σημειώνοντας το πέμπτο γκολ στο 64ο λεπτό του αγώνα.

  • Τον Ιανουάριο του 2015, μετά τη μεταγραφή του Ντάλει Σινκγράβεν στον Άξιαξ, ο Ντουάρτε στάλθηκε δανεικός στη Χερενφέιν για το υπόλοιπο της σεζόν 2014-2015.
  • Μετά την αποδέσμευση του από τον Άγιαξ, ο Ντουάρτε επέστρεψε στον πρώην σύλλογο του Χεράκλες, συμφωνώντας σε τριετές συμβόλαιο.
  • Στις 2 Ιουνίου 2019, συμφώνησε να ενταχθεί στον Άρη, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Λέριν Ντουάρτε σχετικές ειδήσεις:

  • Παναθηναϊκός – Άρης: 2-0

    Με Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο, 2-0 το «τριφύλλι» τον Άρη - Σοκ από τον τραυματισμό του Ντουάρτε

    Παναθηναϊκός - Άρης: Το «τριφύλλι» πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play off. Το ματς σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Λερίν Ντουάρτε.

    Παναθηναϊκός – Άρης: 2-0
  • Προβληματισμός στον Άρη για τις μεταγραφές

    Προβληματισμός στον Άρη για τις μεταγραφές

    Άρης: Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Θεσσαλονίκη μετά την ποινή της απαγόρευσης των μεταγραφών που επιβλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA).

    Προβληματισμός στον Άρη για τις μεταγραφές
  • Άρης – Παναιτωλικός 2-0

    Νίκη από την… άσπρη βούλα για τον Άρη

    Άρης - Παναιτωλικός 2-0: Ο Άρης πρόσθεσε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του, καθώς επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League.

    Άρης – Παναιτωλικός 2-0
  • Άρης: Πάει για λύση συμβολαίου ο Ντουάρτε

    Άρης: Πάει για λύση συμβολαίου ο Ντουάρτε

    Άρης: Ο Λέριν Ντουάρτε έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», καθώς παραμένει ακόμα υπέρβαρος, και αναζητείται η χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιο του.

    Άρης: Πάει για λύση συμβολαίου ο Ντουάρτε