Μοχάμεντ Μπεν

Μοχάμεντ Μπεν
Ο Μπεν Μοχάμεντ είναι Κομωριανός διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο Μπεν εισήχθη το 2000, σε ηλικία 11 ετών στις ακαδημίες της ΖΣ Σαιν-Πιερουάζ ομάδα της Ρεϋνιόν. Στη Σαιν Πιερουάζ παρέμεινε για έξι ολόκληρα χρόνια και το 2006 μεταπήδησε στη Γαλλία για λογαριασμό της Χάβρης.Την πρώτη του σεζόν στη γαλλική ομάδα αγωνιζόταν στις ρεζέρβες ωστόσο ένα χρόνο αργότερα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε στη Λιγκ 2, τη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γαλλίας.

Το 2008, ο Μπεν δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Βαν, ωστόσο το 2009 αποκτήθηκε από την ομάδα με κανονική μεταγραφή. Στη Βαν ΟΚ παρέμεινε μέχρι το 2013 έχοντας καταφέρει να πετύχει 55 γκολ σε σύνολο 120 εμφανίσεων. Κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2013, ο Μπεν ταξίδεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, με την οποία υπέγραψε διετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας. Στην ομάδα της Βέροιας παρέμεινε για δύο χρόνια πετυχαίνοντας συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα 25 γκολ.

  • Τον Ιανουάριο του 2015, ο Μπεν ήρθε σε συμφωνία με τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, στον οποίο ενσωματώθηκε το καλοκαίρι του ίδιου έτους.
  • Ο Μπεν στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, έπαθε ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες.
  • Ο Μπεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Κομορών στις 5 Μαρτίου 2014 στον φιλικό αγώνα της χώρας του με αντίπαλο τη Μπουρκίνα Φάσο.
  • Μέχρι σήμερα, ο Μπεν έχει πραγματοποιήσει με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του επτά συμμετοχές, ενώ έχει καταφέρει να πετύχει και πέντε γκολ.

Μοχάμεντ Μπεν σχετικές ειδήσεις: