Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή: Αναστάτωσε με το τσιφτετέλι της την ώρα της εκπομπής

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή: Αναστάτωσε με το τσιφτετέλι της την ώρα της εκπομπής
Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή: «Μην, μην το κάνετε αυτό», έλεγε χαμογελώντας την ώρα που τη συνέπαιρνε ο ρυθμός του τραγουδιού.

Φωτιά… στο πλατό της ίδιας της εκπομπής «Love it» στον ΣΚΑΙ έβαλε η Ιωάννα Μαλέσκου όταν λικνίστηκε στη μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή «Ανάβεις Φωτιές», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2001, πριν από 19 χρόνια δηλαδή.

Η παρουσιάστρια είχε ανεβασμένη διάθεση και φάνηκε στον «αέρα» της εκπομπής της, πριν από μια εβδομάδα περίπου. Η ξανθιά παρουσιάστρια μόλις άκουσε τον ήχο από ένα τσιφτετέλι, μπήκε αμέσως στον ρυθμό και άρχισε να λικνίζεται βάζοντας… φωτιά με τον «καυτό» χορό της και τα λικνίσματα της.

«Μην, μην το κάνετε αυτό», έλεγε χαμογελώντας η εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου την ώρα που τη συνέπαιρνε ο ρυθμός του τραγουδιού ακούγοντάς το ενώ μετά σηκώθηκε από τον καναπέ για να έχει άνεση χώρου και να μπορέσει να χορέψει με την ησυχία της. «Γιατί το χαμηλώνετε; Θα μας κλείσουν την εκπομπή;», ρώτησε η παρουσιάστρια πριν επιστρέψει στον καναπέ.

Και όπως συνηθίζει, ανέβασε μια φωτογραφία από την ίδια την ημέρα στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου δέχτηκε πολλά σχόλια από τους χιλιάδες ακολούθους της για την εμφάνιση εκείνης της ημέρας. «Μας ξεσήκωσες σήμερα Ιωάννα! Έτσι ευδιάθετη να είσαι κάθε ημέρα», «Είναι υπέροχη» και «Απόλυτη θεά!!!» ήταν μερικά από τα comments που έγραψαν οι followers της ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε emojis όπως αυτό της φωτιάς.

Δείτε το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου που προκάλεσε ταραχή:

«Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Η ανακοίνωση στου τηλεοπτικού σταθμού για τη νέα συνεργασία που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2020 έχει ως εξής: «Η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της αλλάζει τα μεσημέρια μας στον ΣΚΑI. O Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης με το Love it γίνονται η καθημερινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού».

«Αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Συνεντεύξεις αλλά και συμβουλές από special editors. Η πιο αγαπημένη παρέα είναι στο Love it. Με την Ιωάννα Μαλέσκου, καθημερινά στις 12.00 στον ΣΚΑΙ», καταλήγει η ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments