Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ Ιερώνυμος: Ευχές για ανάρρωση από την Αξιωματική Αντιπολίτευση προς τον Αρχιεπίσκοπο

ΣΥΡΙΖΑ Ιερώνυμος: Ευχές για ανάρρωση από την Αξιωματική Αντιπολίτευση προς τον Αρχιεπίσκοπο
ΣΥΡΙΖΑ Ιερώνυμος: Ο 82χρονος ιεράρχης νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, που έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». 

«Του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα», αναφέρει η Αξιωματική Αντιπολίτευση στο μήνυμά της προς τον κκ. Ιερώνυμο.

Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος διακομίστηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου. Είχε διαγνωσθεί αρνητικός και στις ταχείες και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε τόσο μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου όσο και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, .

Στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση όμως, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου, τα αποτελέσματα ήταν θετικά.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπός του, Χάρης Κονιδάρης, ανέφερε πως ο Αρχιεπίσκοπος εμφάνισε ήπια συμπτώματα και χθες έκανε πυρετό που έφτασε στο 37,7. Οι γιατροί του σε συνεργασία και με τον καθηγητή  αποφάσισαν πως ο 82χρονος ιεράρχης πρέπει να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Αρχικά μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο στην κλινική Covid και στη συνέχεια στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η ανακοίνωση από τον «Ευαγγελισμό»:

«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κ.Κ. Ιερώνυμος, εισήχθη σήμερα στις 07:40 με διάγνωση Covid και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου υποβάλλεται και σε εξετάσεις. Σύντομα θα ακολουθήσει νεώτερο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του».

Ο ίδιος μέσω των συνεργατών του, με δήλωσή του αναφέρει: «Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας που αφορά τους χιλιάδες αδερφούς μας στην πατρίδα και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόσο και στον φόβο όλων. Με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε». Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλα μέλη της Ιεράς Συνόδου έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments