Σωκράτης Διούδης

Σωκράτης Διούδης
O Σωκράτης Διούδης (Θεσσαλονίκη, 3 Φεβρουαρίου 1993) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. O Διούδης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2011. Τον Ιούλιο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Κλαμπ Μπριζ. Υπέγραψεσυμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνων δεν κατάφερε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να παραχωρηθεί […]

O Σωκράτης Διούδης (Θεσσαλονίκη, 3 Φεβρουαρίου 1993) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό.

O Διούδης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2011. Τον Ιούλιο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Κλαμπ Μπριζ. Υπέγραψεσυμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνων δεν κατάφερε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να παραχωρηθεί ως δανεικός για έναν χρόνο στον Πανιώνιο. Με 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στον Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο 3 ετών. Αποχώρησε όμως έναν χρόνο αργότερα, με απολογισμό 31 συμμετοχές πρωταθλήματος.

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Σωκράτης Διούδης σχετικές ειδήσεις:

  • Παναθηναϊκός: Θα συζητήσει με τον ατζέντη του Ινσούα, ακολουθεί ο Διούδης

    Παναθηναϊκός: Θα συζητήσει με τον ατζέντη του Ινσούα, ακολουθεί ο Διούδης

    Παναθηναϊκός: Ο αδερφός και ατζέντης του Εμάνουελ Ινσούα θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Κυριακής (27/10) και αναμένεται να συνομιλήσει με με στελέχη του «Τριφυλλιού», ενώ σειρά αναμένεται να πάρει και ο Σωκράτης Διούδης.

    Παναθηναϊκός: Θα συζητήσει με τον ατζέντη του Ινσούα, ακολουθεί ο Διούδης
  • Παναθηναϊκός: Ζητά αποδείξεις από τρεις ο Νταμπίζας για τις ανανεώσεις

    Παναθηναϊκός: Ζητά αποδείξεις από τρεις ο Νταμπίζας για τις ανανεώσεις

    Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται το θέμα των ανανεώσεων για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

    Παναθηναϊκός: Ζητά αποδείξεις από τρεις ο Νταμπίζας για τις ανανεώσεις
  • Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1

    Ισοπαλία με... VAR στη Λαμία

    Λαμία - Παναθηναϊκός 1-1: Ισόπαλο έληξε το πρώτο παιχνίδι της νέας Super League, με τη Λαμία να προηγείται στο 20ο λεπτό και τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει στο 35ο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έπειτα από την πρώτη επίσημη υπόδειξη VAR στην Ελλάδα.

    Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1
  • Φένλο – Παναθηναϊκός 0-1

    Παναθηναϊκός: Κρατάει το β' μέρος - Αγωνία για Μπουζούκη

    Φένλο - Παναθηναϊκός: "Διπρόσωπος" ο Παναθηναϊκός στο σημερινό φιλικό. Κακό πρώτο μέρος για τους "πράσινους" που έχασαν και τον Μπουζούκη λόγω τραυματισμού, άνοδος στο δεύτερο μέρος και νίκη με γκολ του Καμπετσή (85').

    Φένλο – Παναθηναϊκός 0-1