Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ζορίζεται με τις ανανεώσεις τεσσάρων νεαρών

Παναθηναϊκός: Ζορίζεται με τις ανανεώσεις τεσσάρων νεαρών
Παναθηναϊκός: Πέραν των ανανεώσεων των βασικών παικτών οι «πράσινοι» έχουν να σκεφτούν και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους.

Παναθηναϊκός: Στις τάξεις του «Τριφυλλιού» έχουν ήδη αρχίσει να… τρέχουν το θέμα των ανανεώσεων των βασικών ποδοσφαιριστών τους, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτης Διούδης και Χρήστος Δώνης, οι οποίοι μπορούν να συζητήσουν με όποια ομάδα θέλουν από τον Ιανουάριο και να αποχωρίσουν από τους «πράσινους» χωρίς κάποιο αντίτιμο. Ο Νίκος Νταμπίζας δε σκέφτεται μόνο το θέμα των αποδεσμεύσεων των παικτών που «επιβαρύνουν» τον Παναθηναϊκό, αλλά και όσων θα πάρουν σειρά για ανανέωση τον χειμώνα ή το καλοκαίρι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Όπως αναφέρει η «Livesport» τα αρνητικά αποτελέσματα του «Τριφυλλιού» το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει σε αρκετά επισφαλή θέση τους παίκτες, ειδικά τους προαναφερθέντες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν. Βέβαια, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, για τους Κουρμπέλη και Ινσούα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει πρόταση για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει και για τους Γιόχανσον, Διούδη και Δώνη. Συγκεκριμένα, από τον τεχνικό διευθυντή ζητείται να δώσουν αγωνιστικά αποδείξεις, ώστε να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τους το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2020 και να προτείνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παναθηναϊκός: Κάνουν «νερά» και οι μικροί για τις ανανεώσεις

Βέβαια, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν στο νου τους μόνο την ανανέωση των συμβολαίων των βασικών παικτών τους, αλλά αλλά και νεαρών του, για τους οποίους αν δεν κινηθεί γρήγορα μπορεί να κινδυνεύσει να τους χάσει. Ο λόγος γίνεται για τους Ανδρέα Αθανασακόπουλο, Δημήτρη Σερπέζη, Χρήστο Σέχου και Γιώργο Βαγιαννίδη, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τον «κορμό» Ελλήνων παικτών, πάνω στον οποίο οι «Πράσινοι» θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους.

Όλοι τους εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη και, σύμφωνα με τη «Sportday», έχουν δεχθεί αλλεπάλληλες κρούσεις από τον Νίκο Νταμπίζα. Ωστόσο, και οι τέσσερις έχουν απορρίψει την πρώτη πρόταση που τους έγινε από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, καθώς θέλουν πάγιες αποδοχές, εκτός από μισθό, κάτι που ο Νταμπίζας έχει πει πως δε γίνεται. Ο τελευταίος περιμένει να αλλάξουν γνώμη, αλλά η κατάσταση δύσκολα θα αλλάξει, με τους «4» να έχουν τη δυνατότητα να συμφωνήσουν με όποιο σύλλογο θέλουν τον Ιανουάριο και τον Παναθηναϊκό να είναι πιθανό να τους χάσει μέσα από τα χέρια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments