Stranger Things

Stranger Things
Το Stranger Things είναι αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας - τρόμου που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Ντάφερ.

Είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Ματ και Ρος Ντάφερ και η εκτελεστική παραγωγή του έγινε από τον Σον Λεβί. Οι πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου είναι οι Φιν Γούλφχαρντ, Νόα Σναπ, Γουινόνα Ράιντερ, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Γκέιτεν Ματαράτσο, Κέιλεμπ ΜακΛάφλιν, Ναταλία Ντάιερ, Τσάρλι Χίτον, Κάρα Μπουόνο και Μάθιου Μόνταϊν.

Ο πρώτος κύκλος εστιάζει στην εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού και την εμφάνιση ενός ψυχοκινητικού κοριτσιού, που βοηθά τους φίλους του στην αναζήτησή τους, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού, η μητέρα του και ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα.Η σειρά εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1980 στη φανταστική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα και αποτελεί φόρο τιμής στη δεκαετία του 1980 και της ποπ κουλτούρας. Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από τα έργα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Τζον Κάρπεντερ και του Στίβεν Κινγκ, μεταξύ άλλων.

Stranger Things

  • Η σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix στις 15 Ιουλίου 2016.
  • Έλαβε θετική κριτική για τους χαρακτήρες, τον ρυθμό, την ατμόσφαιρα, ηθοποιία, μουσική, σκηνοθεσία, συγγραφή και αφιερώματα σε ταινίες του είδους της δεκαετίας του 1980.
  • Στις 31 Αυγούστου του 2016, το Netflix ανανέωσε τη σειρά για δεύτερο κύκλο με εννέα καινούργια επεισόδια, που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2017.
  • Το Netflix ανανέωσε τη σειρά για τρίτο κύκλο με οκτώ νέα επεισόδια, που κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2019.
  • Ο τέταρτος κύκλος θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Stranger Things σχετικές ειδήσεις: