Πολιτισμός

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: “Αποκλείω κάθε αρνητικότητα από τη ζωή μου”

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: “Αποκλείω κάθε αρνητικότητα από τη ζωή μου”
Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Η νεαρή ηθοποιός του Stranger Things μίλησε για τα αρνητικά σχόλια, τονίζοντας ότι εκείνη κάνει μόνο θετικές σκέψεις.

Μίλι Μπόμπι Μπράουν:  Καθώς μεγαλώνει και γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει βρει έναν τρόπο να διατηρεί την ψυχική της υγεία, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια.

Η ηθοποιός της σειράς “Stranger Things” συμμετείχε σε συζήτηση με τη δημοσιογράφο Ιλέιν Γουέλτεροθ σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη συνεργασία της με το brand κοσμημάτων Pandora και σε δηλώσεις στο Seventeeen εξήγησε πως κρατά το μυαλό της καθαρό μόνο με θετικές σκέψεις.

Stranger Things

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Δεν την αγγίζει η αρνητικότητα

«Αποκλείω κάθε αρνητικότητα στη ζωή μου, οπότε όποιος ή οτιδήποτε μπαίνει στον δρόμο μου ώστε να μην είμαι ευτυχισμένη δεν θα είναι πλέον στη ζωή μου», είπε η 15χρονη Αγγλίδα ηθοποιός. «Και νομίζω ότι τοξικοί άνθρωποι – άνθρωποι που δεν σας κάνουν αληθινά ευτυχείς – πρέπει να αποκλείονται και, προφανώς, η αρνητικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι υγιής», πρόσθεσε.

«Πρέπει να βρίσκεστε σε έναν ευχάριστο χώρο. Και βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας και ότι κάνετε πράγματα που τελικά θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Και εφ’ όσον το κάνετε αυτό πρώτα, στη συνέχεια θα βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και την αγάπη για τον εαυτό σας σε όλο αυτό το ταξίδι» ανέφερε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments