The 2night Show

The 2night Show
The 2Night Show είναι ένα ελληνικό τηλεοπτικό βραδινό talk show, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 11 Νοεμβρίου του 2015 ενώ συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν από το ίδιο κανάλι. Παρόλο που τη σεζόν 2017-2018 η εκπομπή είχε ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, με πιθανή περίοδο έναρξης τον Ιανουάριο του 2018, το κανάλι αποφάσισε να ακυρώσει την νέα σεζόν. Τελικά η τρίτη σεζόν της εκπομπής έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου του 2018. Τον Μάιο του 2019, η εκπομπή ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν. Ο τίτλος της εκπομπής προήλθε από τη συχνότητα προβολής της, που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με εξαίρεση μιας εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2018 και μία τον Ιούνιο του 2019 που προβλήθηκε μία ακόμη έκτακτη ειδική εκπομπή.

Σε κάθε επεισόδιο ο παρουσιαστής της εκπομπής υποδέχεται στο στούντιο καλεσμένους, κυρίως από τον χώρο της showbiz, με τους οποίους μιλάει για την καριέρα τους. Στο τέλος της συνέντευξης ο καλεσμένος και ο παρουσιαστής παίζουν διάφορα παιχνίδια με σκοπό την διασκέδαση. Μάλιστα, στο στούντιο υπάρχει πάντοτε μία μπάντα η οποία παίζει διάφορα τραγούδια κατά τι διάρκεια της εκπομπής. Εκτός από αυτά όμως, ο καλεσμένος θα κάνει υποχρεωτικά και μία επίσκεψη στις “Μύγες” οι οποίοι θα του κάνουν διάφορες ερωτήσεις και προκλήσεις.

  • Σεζόν 1: Στην πρώτη σεζόν της εκπομπής τον ρόλο του συμπαρουσιαστή του Αρναούτογλου είχε ο Δημήτρης Σταρόβας. Η συνεργασία τους ξεκίνησε δύο χρόνια πριν στο προηγούμενο talk show που συμμετείχαν και συνεχίστηκε και σε αυτή την εκπομπή. Ο Σταρόβας συμμετείχε εν μέρει στις συνεντεύξεις των καλεσμένων, στο μουσικό κομμάτι των συνεντεύξεων και στα παιχνίδια μεταξύ καλεσμένου και παρουσιαστή. Την πρώτη σεζόν, οι Alcatrash ήταν η μπάντα της εκπομπής. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Πέτρος Πυλαρινό, Ανδρέα Βούλγαρη, Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο και Σταύρο Κωστή.
  • Σεζόν 2: Στην δεύτερη σεζόν της εκπομπής οι συνεργάτες παραμένουν οι ίδιοι. Ο Σταρόβας έχει το ρόλο του συμπαρουσιαστή και οι Alcatrash επιμελούνται τη ζωντανή μουσική του πλατό.
  • Σεζόν 3: Στην τρίτη σεζόν της εκπομπής οι συνεργάτες της εκπομπής αλλάζουν. Τους ρόλους των συμπαρουσιαστών της εκπομπής αναλαμβάνουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νικόλας Ράπτης. Αρχικά οι τρεις τους παρουσιάζουν κάποια σατιρικά βίντεο-ενότητες γυρισμένα εκτός πλατό. Όμως από τον Ιανουάριο του 2019, αναλαμβάνουν από κοινού της παρουσίαση της σατιρικής συνέντευξης-ενότητας “Οι Μύγες” στην οποία λαμβάνει μέρος ο κάθε καλεσμένος πριν βρεθεί απέναντι από τον κεντρικό παρουσιαστή. Ακόμη οι συμπαρουσιαστές αναλαμβάνουν την παρουσίαση κάποιων παιχνιδιών της εκπομπής μεταξύ παρουσιαστή και καλεσμένου.

Στη μουσική του πλατό υπάρχουν δύο διαφορετικές μπάντες που εναλλάσσονται ανά επεισόδιο. Η πρώτη είναι η ανδρική μπάντα Prestige the band που αποτελείται από τους Γιάννη Χειλά, Θωμά Πούτα, Νίκο Παπαλεξάνδρου, Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, Κίμωνα Λιμενίδη και Θάνο Ζούρα. Η δεύτερη μπάντα είναι η γυναικεία μπάντα Croque madame που αποτελείται από τις Αντωνία Καουρή, Στεφανία Γατσάκου, Ειρήνη Κετικίδη, Σταυρούλα Κυβέλου και Ελένη Νοτά.

Σεζόν 4

Στην τέταρτη σεζόν της εκπομπής οι συμπαρουσιαστές παραμένουν οι ίδιοι. Το μουσικό συγκρότημα της εκπομπής όμως είναι μόνο ένα. Οι Prestige the band συνεχίζουν και αυτοί για δεύτερη σεζόν στο πλατό της εκπομπής.

The 2night Show σχετικές ειδήσεις:

ΣΕΛΙΔΑ 3 ΑΠΟ 12