Αθλητισμός

Ο ξένος άσος που κάνει άνω-κάτω τον Ολυμπιακό και «ζηλεύει» τον Φορτούνη!

Ο ξένος άσος που κάνει άνω-κάτω τον Ολυμπιακό και «ζηλεύει» τον Φορτούνη!
Ποιος «ερυθρόλευκος», μεγάλο όνομα, έχει... τρελάνει τον Μπέντο με τα καμώματά του και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ομάδας το Γενάρη; Ποιον συμπαίκτη του "καψωνάρει";

Αποκτήθηκε για αριστερός εξτρέμ, αλλά μόνο εκεί δεν… γουστάρει να παίζει! Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος είναι εμφανές πως αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βρήκε στον Ολυμπιακό, μια και η ομάδα αποδεικνύεται πως είναι πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς απ’ ό,τι προφανώς υπολόγιζε ο Γερμανός άσος.

Το καλοκαίρι, ο 27χρονος ήρθε στην Ελλάδα με τον αέρα του σούπερ σταρ και τη βεβαιότητα ότι θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του, όμως είναι εμφανές πως υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα κλειδιά της συμμετοχής του στην 11άδα κρατάει ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει ενοχληθεί από τα… τερτίπια πριμαντόνας που κουβαλάει από τη θητεία του στη Γερμανία και την Τσέλσι, ο βραχύσωμος μπαλαδόρος. Με αποτέλεσμα να του έχει δείξει σαφώς πως αν δεν αλλάξει συμπεριφορά τότε η θέση του θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ο Πορτογάλος έχει τονίσει αρκετές φορές σε δηλώσεις του, αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες του, πως πάνω απ’ όλα βάζει το σεβασμό στην ομάδα και λέει σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά ότι πρέπει να σέβεται τους συμπαίκτες του.

Ετσι, «κέρδισε» (αλλά και… προσγείωσε, ταυτόχρονα) τον Φορτούνη, αλλά και άλλους παίκτες, που αισθάνθηκαν κάποια στιγμή ότι βρίσκονται πάνω από την ομάδα…

Όμως, ο Μάριν έχει τον δικό που τρόπο σκέψης, όπως είχε δείξει και στο σύντομο πέρασμά του από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, όπου δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ κι ήταν μονίμως μέσα στην γκρίνια.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα. Δυσανασχέτησε και αμφισβήτησε ανοιχτά κάποιες αποφάσεις του Μπέντο σε δύο –τουλάχιστον- ματς (με τον ΑΠΟΕΛ και τον Πανιώνιο), ενώ δεν δείχνει απολύτως καμία διάθεση να υπηρετήσει τον ρόλο του σύγχρονου αριστερού εξτρέμ, που επιτάσσει πολλές κούρσες και καλά μαρκαρίσματα στον αντίπαλο, πέραν των αξιόλογων επιθετικών ενεργειών Όπως ακριβώς το κάνει ο Σεμπά, δηλαδή και γι’αυτό δεν βγαίνει από την 11άδα.

Ο Μάριν «ζηλεύει» την ελευθερία κινήσεων που έχει ο Φορτούνης και το ότι δεν είναι υποχρεωμένος να «κυνηγάει» κάποιον αντίπαλο στο γήπεδο, όμως αυτή τη στιγμή, για πάρα πολλούς λόγους (αγωνιστικούς και μη), το βασικό «10άρι» του Ολυμπιακού είναι ο «Φορτού» κι αυτό δεν γίνεται να αλλάξει για χάρη του Μάριν.

Πλέον, είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι η σχέση Ολυμπιακού – Μάριν ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί, με τον παίκτη να παραπονιέται συχνά- πυκνά ότι αισθάνεται ενοχλήσεις και ουσιαστικά, να μην δείχνει καμία διάθεση να δώσει… ρεπό στον Σεμπά, στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Οπότε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μέχρι και τον Ιανουάριο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τη θέση του στο ρόστερ, αν και η αρχική πρόθεση όλων είναι να μην κοπεί το νήμα που τους ένωσε το καλοκαίρι και να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε όλοι να ευνοηθούν από αυτή τη συνεργασία…

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments