Ελλάδα

Ίλιον: 85χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 13χρονη φίλη της εγγονής του

Ίλιον: 85χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 13χρονη φίλη της εγγονής του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση όπου 85χρονος φέρεται να ασέλγησε σε 13χρονη φίλη της εγγονής του στο Ίλιον.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση του 85χρονου, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας ασέλγησε σε βάρος της 13χρονης φίλης της εγγονής του μέσα στο σπίτι τους, στο Ίλιον.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας της ανήλικης στο protothema.gr, ο ηλικιωμένος πλησίασε την 13χρονη με πρόθεση να τη βιάσει και αν το κορίτσι δεν τον απωθούσε, θα είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων του ορέξεων.

«Τη στρίμωξε σε μια γωνία. Την έπιανε στο στήθος, στους γλουτούς. Θα τη βίαζε. Ευτυχώς, είναι δυνατό παιδί και τον έσπρωξε και έτσι κατάφερε να ξεφύγει. Το παιδί μου ήταν δυνατό και γλίτωσε, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλα παιδιά που μπορεί να υποφέρουν από αυτόν» λέει ο πατέρας της 13χρονης, ενώ, παράλληλα, αποκαλύπτει πως ο 85χρονος είχε βάλει από καιρό στο «μάτι» την κόρη του.

«Τα παιδιά ήταν 3-4 χρόνια φίλες. Πήγαινε η κόρη μου στο σπίτι της, ερχόταν το άλλο το κορίτσι στο δικό μας σπίτι. Το παιδί μένει με τη μητέρα του και από κάτω μένει αυτός. Τον τελευταίο καιρό, όταν το παιδί πήγαινε εκεί άρχιζε να το πιάνει λίγο στην πλάτη, λίγο στη μέση. Η κόρη μου στην αρχή δεν πήγαινε το μυαλό της. Αλλά κάθε φορά προχωρούσε και περισσότερο και το παιδί φοβόταν να μιλήσει», αναφέρει ο πατέρας της ανήλικης.

Παράλληλα, κάνει λόγο για ένα άκρως επικίνδυνο άτομο το οποίο δεν αποκλείεται να επαναλάβει τις χυδαίες πράξεις του σε άλλο θύμα.

«Μιλάμε για ένα παιδεραστή που κυκλοφορεί ελεύθερος γιατί αυτό που έκανε είναι πλημμέλημα. Έφυγε από το σπίτι και δεν μπορούσαν να τον βρουν. Στο καφενείο που συχνάζει έλεγε ότι το έχει ξανακάνει και σε άλλα παιδιά. Εμάς το παιδί μας βρήκε το θάρρος και μίλησε. Το δικό μου παιδί ευτυχώς πρόλαβε. Αν πάει σε άλλο παιδί τι θα γίνει;», τονίζει ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments