Αθλητισμός

Συζητήσεις Βασιλειάδη – Τσίπρα για την τύχη του πρωταθλήματος

Συζητήσεις Βασιλειάδη – Τσίπρα για την τύχη του πρωταθλήματος
Σε ανοιχτή επικοινωνία από χθες το βράδυ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για την τύχη του πρωταθλήματος. Ποιο φαντάζει αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο. Ακόμα και σήμερα οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.

Τα χθεσινά γεγονότα της Τούμπας φέρνουν αλυσιδωτές εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από χθες το βράδυ και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσουν την απόφασή τους σχετικά με την τύχη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην κυβέρνηση υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστο, ενώ αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις με FIFA και UEFA πριν παρθούν αποφάσεις.

Τούτη την ώρα ως επικρατέστερο σενάριο φαντάζει η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος, έως ότου εκδοθούν τελεσίδικα όλες οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν. Δηλαδή, η απόφαση για το -3 του Ολυμπιακού (αναμένεται αύριο) και φυσικά το τι θα γίνει με τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ.

Οι δύο ομάδες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και αφού περάσουμε απ’ όλα τα στάδια (πρωτόδικο και εφέσεων) και ανακοινωθούν οι αποφάσεις, τότε να πάμε στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, γνωρίζοντας την κανονική βαθμολογία. 

Φυσικά, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Ακόμα και να πάρει η κυβέρνηση τη σκληρή απόφαση να διακόψει οριστικά το φετινό πρωτάθλημα και να προσπαθήσει να το…. φτιάξει από την αρχή, προκειμένου να μην έχουμε φαινόμενα τέτοιου τύπου στο μέλλον.

Ο Βασιλειάδης αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και ακολούθως να προβεί η κυβέρνηση σε ανακοινώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments