Πολιτική

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Θα πάρουμε ζωές για τη μεγάλη Τουρκία

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Θα πάρουμε ζωές για τη μεγάλη Τουρκία
Όλη αυτή η ρητορική μίσους, μία ημέρα πριν την εθνική επέτειο της Ελλάδος και την άσκηση που οι Τούρκοι σχεδιάζουν στο Αιγαίο.

Ξέφυγε από κάθε όριο ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έφτασε στο σημείο να μιλά για αιματοκύλισμα, στον απόηχο της καταδίκης της Τουρκίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Σε σημερινή ομιλία του ο τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι "τη μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε" και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα απείλησε ότι "αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας και αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές". 

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά συνέχισε, λέγοντας πως «δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση».

«Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε».

Το νέο αυτό παραλήρημα του Ερντογάν έρχεται λίγες ώρες πριν την άσκηση που σχεδιάζουν στο κεντρικό Αιγαίο με πραγματικά πυρά. 

Διαβάστε τη σχετική είδηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments