Ελλάδα

Νεκρός ο άνδρας που «γάζωσαν» στους Αγίους Αναργύρους

Νεκρός ο άνδρας που «γάζωσαν» στους Αγίους Αναργύρους
Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Νεκρός είναι ο άνδρας που «γάζωσαν» με 8 σφαίρες στους Αγίους Αναργύρους. Το θύμα πυροβολήθηκε λίγο μετά τις 21:30 την Πέμπτη (19/4) 8 φορές από αγνώστους στην περιοχή των Αγίων Ανάργυρων.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πράξη αντεκδίκησης στη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Γενάρη.

Το χρονικό της ενέδρας

Λίγο μετά τις 21:30, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ λίγο με πυροβόλο όπλο – μάλλον τύπου Τοκάρεφ σύμφωνα με νέες πληροφορίες- εναντίον οδηγού αυτοκινήτου στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους. Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες.

Το θύμα φέρεται να ανήκει στην ομάδα με την οποία είχε διαφορές η «ομάδα» Στεφανάκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ελληνα, γνωστό «νονό» της νύχτας, ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ. Μάλιστα, το θύμα ήταν από τα «πρωτοπαλίκαρα» της ομάδας γνωστού 47χρονου «νονού» της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από σχολείο. Μάλιστα, το θύμα της αποψινής επίθεσης, φέρεται να είχε υποστεί ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, έξω από πιτσαρία, πριν από περίπου ένα χρόνο, χωρίς όμως να τραυματιστεί τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασίλης Στεφανάκος: Ποιος ήταν ο νονός της Greek Mafia

Βασίλης Στεφανάκος: Βρέθηκε στη θάλασσα το καλάσνικοφ με το οποίο τον εκτέλεσαν – Δείτε το (pics)Δολοφονήθηκε ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος (UPD)Χανιά: Συνελήφθη Βρετανός που φωτογράφιζε τη βάση της Σούδας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments