Αθλητισμός

Έτσι… απαντάει ο Σαββίδης – Τον χρυσώνει για να φέρει τον τίτλο

Έτσι… απαντάει ο Σαββίδης – Τον χρυσώνει για να φέρει τον τίτλο
Όταν οι άλλοι τον... κράζουν, ο Ιβάν του δίνει περισσότερα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών με τις δηλώσεις που έκανε στη Ρουμανία. Πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγορούν για τη σύγκριση του πρωταθλήματος με τη… φασιστική Γερμανία και κυρίως οι ομάδες του ΠΟΚ που ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους. Δεν αντέδρασαν, δεν είπαν το παραμικρό και ετοιμάζονται για την… αντεπίθεσή τους προκειμένου να στηρίξουν και στις πράξεις τον προπονητή τους. Ο Λουτσέσκου, με την πορεία και το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρος εντός των τειχών της ομάδας του. Και η διοίκηση θεωρεί πως αυτός είναι που θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει ως… απάντηση σε όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται για τον Λουτσέσκου να του κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου. Να του δώσει περισσότερα χρήματα και έξτρα κίνητρο για να συνεχίσει τη σπουδαία δουλειά του και φυσικά να φέρει το πρωτάθλημα.

Φυσικά, θα υπάρχουν και έξτρα μπόνους σε περίπτωση τίτλου, που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις απολαβές του Ραζβάν, ο οποίος τις τελευταίες μέρες δέχεται τα τηλεφωνήματα στήριξης από τους ανθρώπους της ομάδας, που του δίνουν… ραντεβού για μετά τις διακοπές όταν και θα καθίσουν στο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πόλεμος: "Ντου" και κατηγορίες από το ΠΟΚ σε Γραμμένο – "Παραιτήσου αν δεν κάνεις κάτι"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments