Hot

Πώς να φιλάς τον λαιμό ενός άνδρα για να τον ανάψεις πολύ (οδηγίες)

Πώς να φιλάς τον λαιμό ενός άνδρα για να τον ανάψεις πολύ (οδηγίες)
Είναι μια από τις πιο ερωτογόνες περιοχές του ανδρικού σώματος: Ο λαιμός και η γύρω περιοχή.

Είναι μια από τις πιο ερωτογόνες περιοχές του ανδρικού σώματος: Ο λαιμός και η γύρω περιοχή. Αν ξέρεις πώς να διεγείρεις την περιοχή αυτή το πιθανότερο είναι πως θα ανάψεις για τα καλά το ερωτικό του πάθος και θα απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη σεξουαλική σας επαφή. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για… αρχάριες.

Εκεί που δεν το περιμένει άρπαξε απαλά τον λαιμό του και φίλα τον… Συνέχισε το απαλό σου φιλί μέχρι το αυτί. Αγκάλιασε ταυτόχρονα την πλάτη σου με το χέρι και χάιδευέ του τον αυχένα. Με αυτές τις κινήσεις ενεργοποιείς ερωτικά σημεία κλειδιά στο σώμα του. Δοκίμασέ τοΠαίξε με το άγγιγμα. Οι καλύτεροι σεξολόγοι συνιστούν στις γυναίκες να αξιοποιούν το μεγάλο τους όπλο την τρυφερότητά τους. Δοκίμασε και εσύ αυτό το παιχνίδι. Με τις άκρες των νυχιών σου ξύσε ελάχιστα το δέρμα του πίσω και μπροστά από το λαιμό. Αν είναι ξαπλωμένος γαργάλα με τις άκρες των μαλλιών σου το κορμί του. Ή ακόμα την ώρα που τον φιλάς στο λαιμό και στο στέρνο, δοκίμασε να ερεθίσεις το δέρμα του με τις βλεφαρίδες σου! Οι τρυφερές αυτές κινήσεις ξυπνούν άγρια ένστικτα στο αρσενικό.

Ακόμα και οι ανάσες σου παίζουν σημαντικό ρόλο. Μικρές βαθιές αισθησιακές ανάσες την ώρα που τον ακουμπάς στον λαιμό του μπορεί να είναι τόσο αισθησιακές ώστε να προκαλέσουν μια απίστευτη στύση.Γνωρίζεις το κόλπο με το παγάκι; Βάλε λίγο πάγο στο στόμα σου και έπειτα γλείψε τρυφερά το λαιμό του. Έπειτα δοκίμασε μερικές ζεστές βαθιές ανάσες. Η εναλλαγή στη θερμοκρασία ξυπνά τις ανδρικές αισθήσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερο προκαταρκτικό για έναν άνδρα από το να περιποιείσαι το λαιμό του την ώρα που κάνει ζεστό μπάνιο. Φίλα τον και παράλληλα κάνε του ένα ελαφρό μασάζ! Το παιχνίδι που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ καυτό και για τους δυο σας.

πηγή: www.boro.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments