Αθλητισμός

Ποιος Φετφατζίδης; Άλλος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού!

Ποιος Φετφατζίδης; Άλλος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού!
Γράφτηκε σήμερα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φετφατζίδη, αλλά αλλού κοιτάει ο Παναθηναϊκός…

​Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Έλληνα μέσο που αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία και στην Αλ-Αχλί, Γιάννη Φετφατζίδη, εξακολουθεί να υπάρχει μεν, αλλά έχει εξασθενίσει το ενδιαφέρον για δύο λόγους.

Πρώτον ήταν επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι και του Μαρίνου Ουζουνίδη, ναι μεν του αρέσει σαν παίκτης αλλά έχει τις επιφυλάξεις του για το αν μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό αυτά που ζητάει. Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι έχει συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες το οποίο δεν σπάει εύκολα γιατί χρειάζονται πολλά χρήματα γιαυτό πράγμα που ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθιμένος σε πρώτη φάση να το κάνει παρά μόνο εάν βρει φόρμουλα ο ίδιος ο Φετφατζίδης.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι άλλος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού και αγωνίζεται σε ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης και είναι και αυτός διεθνής.Η ομάδα του θέλει να τον δώσει δανεικό σε πρώτη φάση γιατί τον πιστεύει και γιατί όταν τον απέκτησε έβλεπε στο πρόσωπο του έναν παίκτη που θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω. Διάφορες συγκυρίες τον έχουν μονιμοποιήσει σχεδόν στον πάγκο της ομάδας του, πράγμα που δεν θέλει και πιστεύει ότι με μια αλλαγή στο περιβάλλον του θα καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του.

Το όνομα του δεν θα γίνει γνωστό ακόμα, έως ότου επιβεβαιωθεί και από άλλους παράγοντες…

Υ.Γ. Σημειώστε ότι είναι Έλληνας διεθνής…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments