Αθλητισμός

Πρόγραμμα 14ης αγωνιστικής: Μίνιμουμ η επιστροφή στις νίκες το ζητούμενο για την ΑΕΚ

Πρόγραμμα 14ης αγωνιστικής: Μίνιμουμ η επιστροφή στις νίκες το ζητούμενο για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να επιστρέψει τουλάχιστον στις νίκες για να μην χάσει άλλο έδαφος. Αστέρας Τρίπολης – Βέροια και Ξάνθη – Λάρισα τα άλλα σημερινά ματς της 14ης αγωνιστικής.

​H AΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό (19:30) με την Ένωση να θέλει μίνιμουμ τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Αν αυτό συνδυαστεί και με καλό ποδόσφαιρο, φυσικά θα είναι καλοδεχούμενο. Ωστόσο, η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία, κάτι που κατέστησαν σαφές και οι οπαδοί της ομάδας κατά την επίσκεψή τους στη χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα.

Απουσίες υπάρχουν για τον Ζοζέ Μοράις με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Μάνταλο και τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Βάργκας και Μπακασέτα. Ο Μπάρκας θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο, ενώ στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Σιμόες, Γιόχανσον και Γαλανόπουλος. Αραβίδης και Αλμέιδα θα βρίσκονται στην κορυφή, με τον Πατίτο από πίσω τους. Από την άλλη ο Λεβαδειακός, που έχει σκαρφαλώσει βαθμολογικά τελευταία, θα έχει ξανά τις γνωστές απουσίες με τους Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Ομπιόρα και Μπελγκαζουανί εκτός.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τη Βέροια στις 15:00. Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του… εξάποντου αφού και οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς για να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις. Για τους γηπεδούχους του Δημήτρη Ελευθερόπουλου εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Κουρμπέλης και Γκοντό καθώς και ο τιμωρημένος Καλτσάς. Με αρκετές απουσίες κατεβαίνει η Βέροια καθώς οι Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Σισοκό, Αντονις, Παπαδόπουλος και Καπετάνος δεν υπολογίζονται.

Η φορμαρισμένη Ξάνθη αναζητάει την τρίτη της σερί νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα (17:15). Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα με τον Ρουμάνο τεχνικό να τρίβει τα χέρια του καθώς δεν μετράει απουσίες. Η Λάρισα αγνοεί τη νίκη από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, κάτι που την κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Σάκης Τσιώλης συν τοις άλλοις έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες με τους τιμωρημένους Φάρκα και Φατιόν και τους τραυματίες Ντοντό και Βαρέλα να μην υπολογίζονται.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Super League:

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (15:00 – NS3)

Ξάνθη – Λάρισα (17:15 – NS1)

ΑΕΚ – Λεβαδειακός (19:30 – (NS2)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments