Αθλητισμός

Τρελή έκπληξη με προπονητή της Super League! Παίζει το κεφάλι του αυτή την αγωνιστική! Δε φαντάζεστε ποιος είναι!

Τρελή έκπληξη με προπονητή της Super League! Παίζει το κεφάλι του αυτή την αγωνιστική! Δε φαντάζεστε ποιος είναι!
Δε σας πάει το μυαλό ποιος κόουτς του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται στα ...σχοινιά κι αν δεν τα καταφέρει η ομάδα του αυτή την αγωνιστική, θα έχει σοβαρό πρόβλημα!

Ήδη αρκετές ομάδες της Super League έχουν προχωρήσει σε αλλαγή στον πάγκο, με τελευταία αυτή στον Παναθηναϊκό, όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε τη θέση του Αντρέα Στραματσόνι

Μπορεί ακόμα να μην έχει συμπληρωθεί καν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ωστόσο όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, αρκετοί κόουτς έχουν χαιρετήσει. Και, όπως όλα δείχνουν, έπεται και συνέχεια, καθώς είναι αρκετές ακόμα οι καρέκλες που τρίζουν!

Όπως αυτή του Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο! Τι κι αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει πετύχει και φέτος μερικές σημαντικές επιτυχίες (ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, νίκη με ΠΑΟΚ), η τελευταία βαριά ήττα από τον Κισσαμικό στο Κύπελλο (3-0) και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το θεσμό, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Σέρβο τεχνικό.

Γενικά στην Πλατεία υπάρχουν πολλές ενστάσεις για τις προπονητικές ικανότητες του Μιλόγεβιτς, ενώ υπάρχει και η άποψη ότι η ομάδα πήγαινε σε αρκετά ματς στον …αυτόματο λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του προκατόχου του, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όπως και να έχει, αν ο Πανιώνιος δεν κερδίσει την Κυριακή (11/12, 17:15) στην έδρα του την Κέρκυρα, σε ένα θεωρητικά βατό παιχνίδι, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ζορικα για τον Σέρβο και δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου…

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments