Αθλητισμός

Έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Πέπε η Ρεάλ…

Έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Πέπε η Ρεάλ…
Έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Πέπε η Ρεάλ...

Καθώς όλα δείχνουν ότι ο Πέπε θα αποχωρήσει με προορισμό την Κίνα, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει βρει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή με τη «βασίλισσα» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και από 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει να του κάνει πρόταση.

Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Πέπε είναι με το… ενάμιση πόδι στην Κίνα καθώς έχει δεχθεί άκρως δελεαστική προσφορά για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του κάτι που υποχρεώνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης να ψάξει το διάδοχό του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής, οι άνθρωποι της Ρεάλ δείχνουν διάθεση να εμπιστευτούν ένα… δικό τους παιδί. Πρόκειται για τον Χεσούς Βαγιέχο, έναν 19χρονο ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως δανεικός.

Ο αμυντικός από τη Σαραγόσα έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία στην γερμανική ομάδα, έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή Νίκο Κόβατς στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έχοντας 17 συμμετοχές, 16 στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει σε μερικούς μήνες στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Σύφωνα με τα ρεπορτάζ, η πολύ καλή απόδοσή του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έτσι κι αλλιώς στον ένα χρόνο που είναι στον πάγκο των Μαδριλένων έχει δείξει διάθεση να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments