Αθλητισμός

Γιατί στον Άρη περιμένουν ενίσχυση… εκ των έσω;

Γιατί στον Άρη περιμένουν ενίσχυση… εκ των έσω;
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έχει ξεκινήσει και στον Αρη ήδη κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ. Δεν είναι όμως μόνο οι αφίξεις που θα υπάρξουν. Στο... κάδρο είναι και οι μεταγραφές εκ των έσω.

​Στα δέκα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα πριν τη διακοπή των εορτών, υπήρξαν περιπτώσεις παικτών που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Νίκος Αναστόπουλος περίμενε περισσότερα από αυτούς και ο λόγος γίνεται για τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τους Τζεμπούρ, Ντούνη και Μπούρμπο.

Ο Αλγερινός αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα. Είναι ο σταρ του φετινού ρόστερ αλλά το… ταραχώδες πρώτο διάστημα του στην ομάδα, δεν του επέτρεψε να βοηθήσει. Το θετικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα δείχνει σαφώς πιο ορεξάτος και αποφασισμένος να βοηθήσει. Και ο… γεμάτος Γενάρης φαντάζει ιδανικός για τον 32χρονο άσσο ώστε να κάνει restart στον ΑΡΗ και να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ο Ντούνης από την πλευρά του έχει ξεκινήσει τη σεζόν αρκετά μέτρια και με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, με αποτέλεσμα να μην έχει θέση στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Μέχρι στιγμής δεν θυμίζει τον δεύτερο σκόρερ του ΑΡΗ την περσινή σεζόν και ο «αλενατόρε» ελπίζει να τον δει αλλαγμένο από εδώ και στο εξής, με βοήθεια τόσο στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο σκοράρισμα.

Ο Μπούρμπος ήταν φανερά επηρεασμένος από την πολύμηνη αγωνιστική απραξία που προερχόταν. Η εμπειρία του δεν ήταν αρκετή μέχρι στιγμής για να του δώσει φανέλα βασικού, ενώ ήταν άτυχος και με κάποιους μικροτραυματισμούς. Ο Αναστόπουλος τον πιστεύει και σίγουρα ελπίζει και στη δική του βοήθεια στον δύσκολο Ιανουάριο που βρίσκεται προ των πυλών.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments