Ουρκμεζίλ: «Μαχαιρώθηκε οπαδός μας στην Αθήνα» | Pagenews.gr
Pagenews Team 11 Μαρτίου 2017, 09:12

​Από χθες είχαν γίνει γνωστά τα… παρατράγουδα λόγω της παρουσίας Τούρκων οπαδών στην Αθήνα, όπως επίσης και οι πληροφορίες για τραυματισμό ενός ατόμου από μαχαίρι.

Μία ημέρα μετά ο Γ.Γ. της Μπεσίκτας, Αμχέτ Ουρκμεζίλ, μίλησε στο Radyospor για το συμβάν. Το μέλος του Δ.Σ. της Μπεσίκτας έκανε λόγο για μαχαίρωμα Τούρκου οπαδού μετά από συμπλοκές που υπήρξαν έξω από το Καραϊσκάκη και μετά το Ολυμπιακός – Μπεσίκτας.

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που όλα ήταν τόσο όμορφα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι δύο πρόεδροι έχουν πολύ μεγάλη και καλή φιλία και έφαγαν μαζί. Όλα αυτά είναι ευχάριστα.

Ωστόσο υπήρξε και ένα θλιβερό συμβάν. Μετά το ματς και έξω από το γήπεδο οπαδοί μας δέχθηκαν επίθεση από αντίπαλους οπαδούς. Ένας οπαδός μας μαχαιρώθηκε στην Αθήνα. Εμείς μείναμε στην Ελλάδα μέχρις ότου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εκτός από αυτό βέβαια το συμβάν δεν υπήρξε κάτι άλλο. Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία του Ολυμπιακού και της διοίκησής του και ελπίζουμε σε ένα καλό ματς στην έδρα μας.

Εμείς θα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Δεν θέλουμε μία άσχημη κίνηση ενός ανθρώπου να δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα», υπογράμμισε σχετικά. Πάντως βάσει αυτών των δηλώσεων γίνεται λόγος και για άλλους Τούρκους τραυματίες.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS: