Αθλητισμός

Να, το αεροπλανάκι!

Να, το αεροπλανάκι!
​To 1997 o ΠΑΟΚ έσβηνε κάθε ελπίδα σωτηρίας στον Αρη με νίκη του στην Τούμπα μετά από δύο γκολ του νυν προέδρου του Δικεφάλου Ζήση Βρύζα. Αυτά όμως που έμειναν αξέχαστα είναι τα όσα είχαν προετοιμάσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να κάνουν «καζούρα» σε αυτούς του Αρη. Αφού λοιπόν υπήρξε μέχρι και κάσα με […]

​To 1997 o ΠΑΟΚ έσβηνε κάθε ελπίδα σωτηρίας στον Αρη με νίκη του στην Τούμπα μετά από δύο γκολ του νυν προέδρου του Δικεφάλου Ζήση Βρύζα. Αυτά όμως που έμειναν αξέχαστα είναι τα όσα είχαν προετοιμάσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να κάνουν «καζούρα» σε αυτούς του Αρη.

Αφού λοιπόν υπήρξε μέχρι και κάσα με την «κηδεία» του αντιπάλου που έφτασε ως το Χαριλάου, στην Τούμπα έγιναν ακόμα πιο «ιστορικά» οπαδικά γεγονότα.

Κανείς δεν θα ξεχάσει το αεροπλανάκι που πέταξε στον ουρανό της Τούμπας και πίσω έγραψε «Εκεί, εκεί στην Β Εθνική» , «προσφορά» και ιδέα των υπευθύνων της ιστορικής οπαδικής εφημερίδας ΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Ούτε φυσικά τα δελτία όπου πάνω είχαν τα ονόματα των παικτών του Αρη με τα οποία εμφανίστηκαν οι οπαδοί του Δικεφάλου για να θυμίσουν στον Αρη πως τα… είχαν χάσει!

Δείτε τα video εκείνης της αξέχαστης ημέρας:

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments