Πολιτική

Κόντρα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ για Καραμανλή-ΓΑΠ

Κόντρα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ για Καραμανλή-ΓΑΠ
Μια αντιπαράθεση από τα παλιά...

Την αντιπαράθεση των δύο πλευρών πυροδότησε σχόλιο του βουλευτή της ΔΗΣΥ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος απευθυνόμενος στο πρωθυπουργό, είπε: «Άκουσα ότι θα ζητήσετε εξεταστική για την υγεία. Ακούσατε τι είπε ο Βαρουφάκης; Πότε θα κάνετε μια εξεταστική για τον Βαρουφάκη και για τον Καραμανλή;»

Ο Νίκος Δένδιας από τη Ν.Δ. σήκωσε το γάντι επαναφέροντας το ”λεφτά υπάρχουν”, συνοδευόμενο με την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ, πάει τώρα να αγιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Υπερασπιζόμενος δε, τον Καραμανλή, επανέλαβε ότι τα χρέη επί ημερών του διογκώθηκαν εξαιτίας της αποπληρωμής δανείων κατά την περίοδο Σημίτη.

Στην διένεξη αναμείχθηκε ο Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος επανέλαβε το γνωστό σενάριο που διακινείται από διάφορους κύκλους ότι δηλαδή ο Κώστας Καραμανλης δεν στηρίζει τη ΝΔ. «Ο κ. Δένδιας στην προσπάθεια του να στηρίξει την όλη παράταξη, κατήγγειλε εμάς για πράγματα που έχει πράξει η ΝΔ, πολλά δεν θα τα βιώναμε σήμερα αν οι καραμανλικοί στήριζαν τη ΝΔ», σημείωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments