Αθλητισμός

Λαέ του Άρη, ξύπνα, όσο είναι καιρός!

Λαέ του Άρη, ξύπνα, όσο είναι καιρός!
Μια εφημερίδα κάλεσε τον… λαό του Άρεως να πάρει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας. Ούτε ο Τσίπρας δεν θα το έλεγε αυτό. Ρε, πλάκα κάνουμε; Σε καμία περίπτωση.

​Μια εφημερίδα κάλεσε τον… λαό του Άρεως να πάρει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας. Ούτε ο Τσίπρας δεν θα το έλεγε αυτό. Ο πρωθυπουργός ο οποίος ως αριστερός εξ ορισμού ενδιαφέρεται περισσότερο από τον Μητσοτάκη για τον λαό. Και, βέβαια, ο συριζαίος πιστεύει στη δύναμη του… λαού.

Ρε, πλάκα κάνουμε; Σε καμία περίπτωση. Απατεώνες είμαστε και κάνουμε την δουλειά μας. Όποιος μιλάει στο όνομα… λαού είναι απατεώνας Καραμπινάτος. Ή πάσχει από αθεράπευτη αφέλεια.

Τι μπορεί, ρε, να κάνει ο φουκαράς ο λαός; Τίποτα άλλο εκτός από το να ψηφίζει. Αυτή είναι η… κυριαρχία του. Το κυριαρχικό δικαίωμα του… λαού. Τίποτα άλλο. Πρακτικά καμία δυνατότητα δεν έχει ο λαός για να ελέγχει, για να τιμωρεί αυτούς που του πιάνουν τον κώλο. Πού τον ξεσκίζουν.

Ποιος λαός του Άρεως να πάρει την κατάσταση στα χέρια του; Ο λαός του Άρεως και της κάθε ομάδας περιμένει πως και πώς να εμφανιστεί κάποιος πακετοφόρος για να αναλάβει αυτός. Κι αν δεν βρεθεί τέτοιος, βολεύεται με τον Καρυπίδη.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments