Αθλητισμός

Προσύμφωνο Παναθηναϊκού με Έλληνα τερματοφύλακα – Θα δεχτεί να έρθει για τον πάγκο;

Προσύμφωνο Παναθηναϊκού με Έλληνα τερματοφύλακα – Θα δεχτεί να έρθει για τον πάγκο;
Με ποιον ποδοσφαιριστή έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία οι "πράσινοι" και ποιες είναι οι εξελίξεις που θα κρίνουν τη μεταγραφή.

Οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού εν όψει καλοκαιριού και “τρέχουν” κάποιες περιπτώσεις, μιλώντας με παίκτες και ατζέντηδες, περιμένοντας ταυτόχρονα το ακριβές μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή του.

Είναι δεδομένο πως το ελληνικό στοιχείο που θα αναζητήσουν θα είναι έντονο, εξ ου και το ενδιαφέρον για τον Γιάννου προκειμένου να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα. Ο Έλληνας επιθετικός απασχόλησε και τον περασμένο Ιανουάριο και το ίδιο θα κάνει και τώρα, με τις πιθανότητες αυτή τη φορά να είναι πολύ μεγαλύτερες.

Ένας άλλος Έλληνας, πολύ πιο κοντά από εκεί που βρίσκεται ο Γιάννου, όχι μόνο έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά οι πληροφορίες που έρχονται από το Αγρίνιο λένε πως οι “πράσινοι” είναι ένα βήμα πιο μπροστά και αν το θελήσουν θα τον αποκτήσουν. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κυριακίδη, τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία, χωρίς πάντως να είναι δεδομένη η μεταγραφή.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τη σύμφωνη γνώμη του Παναιτωλικού για τον Έλληνα πορτιέρο που έκανε τρομερή χρονιά φέτος. Και ταυτόχρονα, έχει έρθει σε απευθείας επαφή με τον παίκτη, ο οποίος είναι σίγουρα θετικός στο να κάνει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι αν θα δεχτεί να πάει στους πράσινους, γνωρίζοντας από πριν πως θα αποτελεί εναλλακτική επιλογή πίσω από τον ΟΔυσσέα Βλαχοδήμο, που προορίζεται για πρώτος τερματοφύλακας.

Εκεί παίζεται όλο το… παιχνίδι, σε μια υπόθεση που θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά τα πλέι οφ, καθώς ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να κλείσει σχετικά γρήγορα το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments