Αθλητισμός

Αστρονομική συμφωνία ενός δις ευρώ για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αστρονομική συμφωνία ενός δις ευρώ για τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» έφερε στο φως της δημοσιότητας την απίστευτη συμφωνία ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas.

Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» έφερε στο φως της δημοσιότητας την απίστευτη συμφωνία ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas.

Μία μυθική, μία αστρονομική συμφωνία που ενδεχομένως να φέρει στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό του ενός δις ευρώ έχει υπογράψει ο Φλορεντίνο Πέρεθ με την Adidas.

Τις λεπτομέρειες έφερε στη δημοσιότητα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, που σε συνεργασία με την περίφημη οργάνωση Football Leaks αποκάλυψε απίστευτες λεπτομέρειες από το συμβόλαιο 140 σελίδων που υπέγραψε ο πρόεδρος της «βασίλισσας» κι έχει ισχύ από το 2015 ως το 2024!

Σύμφωνα με αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης εισπράττει ετησίως 70 εκατομμύρια ευρώ από την γερμανική εταιρία, ενώ βάζει στο ταμείο της το 22,5% από τα έσοδα της Adidas από οποιοδήποτε προϊόν που φέρει το σήμα των «μερένγκες», ποσό που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ετησίως.

Εκτός από αυτά τα πάγια έσοδα, στη συμφωνία υπάρχουν και διάφορα πριμ στόχων που φέρνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα περισσότερα έσοδα.

Έτσι, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος η «βασίλισσα» εισπράττει από την Adidas 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για το Champions League η ταρίφα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ, που αναμένεται να αυξηθεί στα 7 μέχρι το 2020.

Η συνολική σούμα ξεπερνά το 1 δις ευρώ, ενώ σε αυτό αναφέρεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεσμεύεται να κάνει όλες τις φιέστες της στην πλατεία Cibeles ούτως ώστε η γερμανική εταιρία να προλαβαίνει να τοποθετήσει στο συγκεκριμένο μέρος διαφημιστικές αφίσες και διάφορα άλλα εμπορικά τρικ ούτως ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση!

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments