Ελλάδα

Τρόμος στη Ν. Σμύρνη: Άνδρας πυροβόλησε παιδιά με αεροβόλο όπλο

Τρόμος στη Ν. Σμύρνη: Άνδρας πυροβόλησε παιδιά με αεροβόλο όπλο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στη Νέα Σμύρνη και ο δράστης βγήκε στο μπαλκόνι του β' ορόφου και έβαλε με το αεροβόλο εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερα από αυτά. Η αστυνομία αναζητά κι άλλα όπλα στο σπίτι του.

Τρομακτική κίνηση στη Νέα Σμύρνη από άνδρα ο οποίος συνελήφθη στις 6 το απόγευμα γιατί πυροβολούσε με αεροβόλο όπλο εναντίον παιδιών φροντιστηρίου που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του, επί της λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 108.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά βρίσκονταν έξω από το φροντιστήριο και ο δράστης βγήκε στο μπαλκόνι του β’ ορόφου και έβαλε με το αεροβόλο εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερα από αυτά.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Έλεγχος στο σπίτι του δράστη για άλλα όπλα

Πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί μαζί με τον δράστη, έφτασαν στο διαμέρισμα που μένει ο 38χρονος άνδρας, προκειμένου να ελέγξουν εάν υπάρχουν κι αλλά όπλα. Για τον λόγο αυτό περιμένουν να έρθει και εισαγγελέας, ενώ ο δράστης ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που πυροβόλησε τους μαθητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments