Αθλητισμός

Οριστικό: Μένει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Οριστικό: Μένει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Ισπανό προπονητή και του ανακοίνωσε πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν.

Προπονητής της ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής τα είπε από κοντά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν από λίγη ώρα, με τον διοικητικό ηγέτης της “Ένωσης” να του ανακοινώνει την πλήρη στήριξή του και να του λέει πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε για ανανέωση.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αναγνώρισαν στον Χιμένεθ ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της, να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα play off και να την φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, αποκλείοντας σε διπλούς αγώνες τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την παραμονή του προπονητή από την Ανδαλουσία είχε παρθεί πριν από τον τελικό και η μη κατάκτηση του κυπέλλου, δεν άλλαξε κάτι.

Μάλιστα, στην σημερινή συνάντηση που είχε ο Μελισσανίδης με τον Χιμένεθ του εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό του και την πεποίθησή της ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα, να συμμετάσχει στον σχεδιασμό της και στην προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, διεκδικώντας μαζί της τους στόχους της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments