Διεθνή

Το φαρμακερό κομπλιμέντο Τραμπ στη σύζυγο Μακρόν: “Μα τι καλά που κρατιέστε…”

Το φαρμακερό κομπλιμέντο Τραμπ στη σύζυγο Μακρόν: “Μα τι καλά που κρατιέστε…”
Ο 71 ετών Τραμπ έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις για σχόλιά του σχετικά με την εμφάνιση γυναικών.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στη Γαλλία ανταγωνιζόταν σε αβρότητες με τον ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, δεν αμέλησε να κολακεύσει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αλλά για την εμφάνισή της.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τραμπ εξήρε την "τόσο καλή φυσική κατάσταση" της Μπριζίτ Μακρόν χθες, δεύτερη ημέρα της επίσκεψης, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook της γαλλικής κυβέρνησης.

Ο 71 ετών Τραμπ που έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις για σχόλιά του σχετικά με την εμφάνιση γυναικών, και η σύζυγός του, η 47χρονη Μελάνια, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Γαλλίας και τη σύζυγό του στο Μέγαρο των Απομάχων, όπου ο Ναπολέων Βοναπάρτης και άλλοι γάλλοι ήρωες του πολέμου έχουν ταφεί.

Έπειτα από μια περιήγηση, ο Τραμπ στράφηκε στην 64χρονη Μπριζίτ και χαιρετώντας την κάπως ασυνήθιστα τής είπε: "Είστε σε τόσο καλή φυσική κατάσταση". Αφού επανέλαβε το σχόλιό του στον πρόεδρο Μακρόν, ο Τραμπ στράφηκε ξανά στη Μπριζίτ και τής είπε: "Όμορφη". Η απάντηση της Μπριζίτ Μακρόν ήταν ασαφής, σύμφωνα με το βίντεο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments