Συμφωνία ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για Χαραλαμπόπουλο | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Ιουλίου 2017, 15:39 20 Ιουλίου 2017, 15:39

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι Παναθηναϊκός και Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησαν στους όρους, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δέχθηκε μεγάλη μείωση αποδοχών!

Το αρχικό εγχείρημα, αυτό του δανεισμού του παίκτη σε ομάδα EuroLeague, δεν προχώρησε κι έτσι ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ίδιος ο παίκτης έπρεπε να κοιτάξουν τις εναλλακτικές επιλογές.

Ο ΠΑΟΚ – μέσω του Ηλία Παπαθεοδώρου – έχει εξηγήσει στον αθλητή για το όφελος που θα έχει (και) σε ατομικό επίπεδο εφόσον δεχόταν να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη.

Για την ακρίβεια, του επανέλαβε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, το «αγκάθι» για τον ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Από τη μία πλευρά οι «πράσινοι» δεν έδειχναν διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσοστό μεγαλύτερο το 20%-25% του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς, ενώ ο δε ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να διαθέσει περισσότερα από 40-50 χιλιάδες ευρώ.

Τελικώς, τη λύση έδωσε ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος δέχθηκε σημαντική μείωση των οικονομικών απολαβών του για την ερχόμενη σεζόν κι έτσι αποφάσισε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ – υπό τη μορφή δανεικού – για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

πηγή:  gazzetta.gr