Αθλητισμός

Ποιος Γκάμπριελ; Άλλον “χτυπάει” από Ιταλία ο ΠΑΟ !

Ποιος Γκάμπριελ; Άλλον “χτυπάει” από Ιταλία ο ΠΑΟ !
Τι ισχύει για το ταξίδι του ανθρώπου του "τριφυλλιού" στη γείτονα χώρα και ποια είναι τα δεδομένα στους "πράσινους" για τις επόμενες κινήσεις.

Μπορεί ο Γκάμπριελ Σίλβα της Ουντινέζε να ήταν ο ένας από τους δύο λόγους που άνθρωπος του Παναθηναϊκού ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση δε φαίνεται να έχει, πια, πολλές πιθανότητες για τον Παναθηναϊκό.

Εξαρχής, άλλωστε, ήταν δύσκολη υπόθεση και ποτέ δεν αποτέλεσε τη Νο1 επιλογή των Πρασίνων για τη θέση του αριστερού μπακ. Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, υπάρχει και δεύτερος παίκτης από την Ιταλία για χάρη του οποίου άτομο της διοίκησης βρέθηκε στη γείτονα χώρα.

Το όνομά του, μάλιστα, δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιο προσιτή περίπτωση από τον Γκάμπριελ Σίλβα και επομένως βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά δεν υπάρχει και γι’ αυτόν ακόμα θετική κατάληξη.

Πάντως, "παίζει" πάντα και η περίπτωση του Ινσούα, που ανήκει επίσης στην Ουντινέζε και έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Η ουσία είναι ότι το ταξίδι στην Ιταλία δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα και πως δεν αναμένεται άμεσα κάποια εξέλιξη στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Εξάλλου, το μεγάλο βάρος στον Παναθηναϊκό έχει πέσει στην απόκτηση του εξτρέμ και τουφορ, που έχει ζητήσει άμεσα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, χωρίς, όμως, να υπάρχει κάτι προχωρημένο. Οι Πράσινοι εξετάζουν στόχος, κάνουν συζητήσεις, αλλά ελλείψει οικονομικών πόρων, οι διαπραγματεύσεις είναι όπως σας έχουμε αναφέρει πολλάκις δύσκολες.

Όπως λέγεται, άλλωστε, ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει "κόψει" μέχρι στιγμής αρκετούς υποψήφιους στόχους, μιας και δεν είναι σίγουρος για την αξία των παικτών που απασχολούν σύμφωνα με το μπάτζετ που διαθέτουν οι Πράσινοι. Γι’ αυτό εκτιμάται ότι παρατηρείται κι αυτή η καθυστέρηση στις μεταγραφές.

Θυμίζουμε δε, ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέρριψε την πρόταση για τον Μάξι Ροντρίγκες, μιας και θεωρούσε ότι ένας παίκτης στα 36 του χρόνια δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ που θέλει να δώσει στην ομάδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments