Πέντερσεν: «Λείπει ο Αντετοκούνμπο, αλλά η Ελλάδα έχει παίκτες επιπέδου ΝΒΑ και Ευρωλίγκας» | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Αυγούστου 2017, 17:36 30 Αυγούστου 2017, 17:36

ntttttt

Μια καλή εμφάνιση με την ελπίδα να προβληματίσει την Ελλάδα ελπίζει να κάνει η Ισλανδία στην αυριανή πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, όπως είπε ο προπονητής της, Κρεγκ Πέντερσεν. n
n

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης 

  n
n
«Δεν είμαστε τόσο ταλαντούχοι όσο οι άλλες ομάδες, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλά και ξέρουμε πως αν το κάνουμε ίσως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια. Ξέρουμε πως η Ελλάδα δεν έχει τον μεγαλύτερό της σταρ, αλλά έχει παίκτες επιπέδου ΝΒΑ και Ευρωλίγκας, ενώ εμείς δεν έχουμε. Είναι μια εξαιρετικά καλή ομάδα. Εμείς παίζουμε γρήγορα, αλλά δεν θα έλεγα πως είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό και για το τρανζίσιον της ελληνικής ομάδας. Θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται και αν αυτό συμβεί, ίσως έχουμε στο τέλος πιθανότητες να κερδίσουμε. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, με εξαίρεση τον αγώνα απέναντι στη Σερβία», τόνισε ο Καναδός προπονητής. 

 n
n
Μιλώντας, τέλος, για τα βήματα προόδου στο μπάσκετ της Ισλανδίας, είπε: «Γίνεται καλή δουλειά στις μικρές εθνικές ομάδες και στους συλλόγους τα τελευταία χρόνια. Έχουμε καθιερώσει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δεν είναι τυχαία η πρόοδος που έχουμε. Δεν είναι μόνο ο Τρίγκβι Χλίνασον, αλλά και 3-4 ακόμη πολύ καλοί νέοι παίκτες που σύντομα θα δούμε και στην ομάδα των ανδρών».

ttttnttttt

Πηγή: sport-fm.gr

Ετικέτες: