Αθλητισμός

ΑΕΚ: Συνεχίζει τον πόλεμο στην «Αγιά Σοφιά» ο Βασιλόπουλος!

ΑΕΚ: Συνεχίζει τον πόλεμο στην «Αγιά Σοφιά» ο Βασιλόπουλος!
ΑΕΚ - Αγιά Σοφιά: Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας άφησε 40 μέρες να περάσουν και τελευταία στιγμή θυμήθηκε ότι πρέπει να γνωμοδοτήσει για τη ΜΠΕ της υπογειοποίησης, ζητώντας παράταση της προθεσμίας!

Αμετανόητος και σταθερά πολέμιος του γηπέδου της ΑΕΚ παραμένει ο Άρης Βασιλόπουλος και η δημοτική του αρχή. Και από τη στιγμή που η άδεια βγήκε και τα έργα για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα μήνα, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισε να αρχίσει τον πόλεμο στο πρότζεκτ της υπογειοποίησης.

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε στις 15 Ιουλίου ότι δύο ημέρες αργότερα (17 του μηνός) θα ξεκινούσε η δημόσια διαβούλευση για τη ΜΠΕ της υπογειοποίησης, με ημερομηνία ολοκλήρωσης την 4η Σεπτεμβρίου, δηλαδή, σήμερα. Στις 20 Ιουλίου ενημερώθηκε και εγγράφως ο Δήμος για τις προθεσμίες και κλήθηκε να καταθέσει την γνωμοδότησή του. Όμως, για 40 ημέρες η δημοτική αρχή… σφύριζε αδιάφορα και αποφάσισε να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες της για την ανάγκη να συγκληθούν τα όργανα μόλις την 1η Σεπτεμβρίου, τρεις μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας. 

Ταυτόχρονα κατέθεσε και αίτημα για παράταση της διαβούλευσης, όμως ακριβώς είχε κάνει και με τη ΜΠΕ του γηπέδου και όπως ακριβώς είχαν προαναγγείλει στελέχη της δημοτικής αρχής από την πρώτη στιγμή!

Είναι σαφές ότι στόχος του Δήμου είναι να καθυστερήσει όσο μπορεί και όπου μπορεί την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, ακόμη και… στοχεύοντας σε παράπλευρα έργα όπως αυτό της υπογειοποίησης. Και μπορεί να μην είναι και… καταστροφή για την Ένωση να καθυστερήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ κάποιες μέρες ακόμη, από τη στιγμή του τα έργα στο γήπεδο συνεχίζονται, όμως είναι πασιφανές ότι ο πόλεμος του Δήμου θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments