Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το πλάνο για να βγει η χρονιά

Παναθηναϊκός: Το πλάνο για να βγει η χρονιά
Ενα σχέδιο συσπείρωσης υπό κοινό κουμπαρά επεξεργάζονται στον Παναθηναϊκό για να πάρει παράταση ζωής και να βγάλει τη χρονιά. Σκέψεις ενεργοποίησης Καραγκούνη, Σαραβάκου κι άλλων προσωπικοτήτων...

Ο νέος πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, μαζί με τον Στράτο Σωπήλη που ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου, τον πρόεδρο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρο Βλάχο και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, Αγισήλαο Τουμαζάτο, πρόκειται να "τρέξουν" το πλάνο της επόμενης μέρας στο Τριφύλλι.  Ποιο είναι αυτό; Στις σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ένα σχέδιο συσπείρωσης υπό κοινό κουμπαρά με τον… κωδικό #savepao! Οπως αναφέρει η "Live Sport" σκοπός είναι να συγκεντρωθούν σε ένα κοινό "υπερταμείο αλληλεγγύης" όλες οι προσφορές, είτε από τα μεγάλα πορτοφόλια, είτε από απλούς φιλάθλους της ομάδας.

Πρόθεσή τους είναι να "τρέξει" αυτό το πλάνο η "Επιτροπή Σωτηρίας" στην οποία θέλουν να προσελκύσουν προσωπικότητας του συλλόγου με αξιοπιστία. Στις σκέψεις τους είναι οι Δημήτρης Σαραβάκος, Γιώγος Καραγκούνης κι άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες, αλλά κι άνθρωποι εκτός αθλητισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments