Αθλητισμός

Έρχεται εβδομάδα-φωτιά για την ΑΕΚ

Έρχεται εβδομάδα-φωτιά για την ΑΕΚ
Η ''Ένωση'' έχει μπροστά της δύο αναμετρήσεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, εν όψει της συνέχειας.

Η εβδομάδα της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων φτάνει στο τέλος της και στην ΑΕΚ προσανατολίζονται στην επικείμενη ”καυτή” περίοδο που έρχεται, η οποία περιλαμβάνει δύο μεγάλα ματς σε Super League και Europa League.

Αρχικά, η ”Ένωση” θα πάει στο ”Απ. Νικολαΐδης” για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχοντας στα ”pits” τους Μάνταλο, Γιόχανσον και Αραούχο. Άπαντες στον σύλλογο γνωρίζουν ότι σε ενδεχόμενο ”διπλό” στην έδρα του ΠΑΟ, θα κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Έπειτα (23/11) η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κροατία για να αντιμετωπίσει τη Ριέκα, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Europa League, επιζητώντας το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα την επιτρέψει να ”σφραγίσει” την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού, έπειτα από τις δύο ισοπαλίες με τη Μίλαν.

Στον σύλλογο γνωρίζουν ότι εφ’ όσον βγει αυτή η… διαβολοβδομάδα, θα υπάρξει μια μίνι… ηρεμία, καθώς έπειτα, το πρόγραμμα που ακολουθεί περιλαμβάνει αναμετρήσεις μετρίας δυσκολίας, καθώς τα δύσκολα θα έχουν περάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments