Ουζουνίδης για την Εθνική Ελλάδος ! | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Νοεμβρίου 2017, 19:40

Όλα ανοιχτά παραμένουν σχετικά με το θέμα προπονητή στην Εθνική, καθώς μπορεί ο Μίκαελ Σκίμπε να έχει την στήριξη από τους «παλιούς» ποδοσφαιριστές και από αρκετά στελέχη της Ομοσπονδίας, ωστόσο η παραμονή του μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται.
n
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση για τον Γερμανό παραμένει ρευστή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένας… πόλεμος.
n
nΠροφανώς λόγω και των «εσωτερικών διαφωνιών» που υπάρχουν στην ΕΠΟ, έπεσε στο τραπέζι από υψολόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ που δεν θέλουν να κρατήσουν τον Σκίμπε και η πρόταση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δείχνει να έχει αρκετούς υποστηρικτές εντός της Ομοσπονδίας, οι οποίοι βλέποντας και τα «ζόρια» στον Παναθηναϊκού, εκτιμούν πως θα μπορέσουν να τον… κλέψουν από το Τριφύλλι.

Μάλιστα έχουν κάνει σχετικές διερευνητικές επαφές.
n
nΜε τα δεδομένα ωστόσο που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και εφόσον δεν υπάρξει κάποια τρομερή έκπληξη, ο Έλληνας κόουτς δεν σκέφτεται τώρα να αφήσει τους Πράσινους για να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής. 

Ο Ουζουνίδης, όπως έλεγε πρόσφατα και σε συνεργάτες του, αποφάσισε μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου να πάει το καράβι μέχρι τέλους και θα το πάει, όσα εμπόδια και αν προκύψουν.

TAGS: