Ενρίκε: »Τίποτα χειροπιαστό από ΠΑΟΚ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Δεκεμβρίου 2017, 16:44

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Ενρίκε περί των σεναρίων που τον θέλουν να επιστρέφει πίσω στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Τι είπε για την Καραμπάγκ και τις πιθανότητες παραμονής του.

Για τον δανεισμό του στην Καραμπάγκ: «Νομίζω ότι είναι επιτυχής ο δανεισμός μου. Έπαιζα συχνά και σκόραρα στον ΠΑΟΚ, το ίδιο κάνω και στην Καραμπάγκ. Η συμμετοχή μου στο Champions League, ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα. Προσωπικά εκτιμώ την σεζόν ως μια καλή χρονιά για εμένα».

Για το αν θα παραμείνει στην Καραμπάγκ: «Φυσικά, το Champions League παίζει ρόλο για εμένα. Μέχρι το καλοκαίρι έχω συμβόλαιο με την Καραμπάγκ, αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνω ή θα φύγω. Όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώ να απολαύσω το παιχνίδι. Σίγουρα το να παίξω στο Champions League, απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αποτελεί κίνητρο για εμένα». 

Για τις φήμες ότι θα επιστρέψει τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι δουλειά των ΜΜΕ. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό από την στιγμή που δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ».

Tags: