Το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης προς τους οπαδούς της ομάδας | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 15:15

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την αναμέτρηση του »Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της Football League:

»Η ομάδα μας δίνει την Κυριακή έναν ακόμη σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ο.Φ.Η. Στόχος μας είναι η νίκη και είμαστε βέβαιοι πως ομάδα και κόσμος μαζί θα ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για να την κατακτήσουμε. Όπως έγινε και την προηγούμενη Κυριακή στη Δράμα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας την Κυριακή να γεμίσουν το Κλεάνθης Βικελίδης για μια ακόμη ποδοσφαιρική γιορτή, όπως στους τελευταίους μας αγώνες.

Από την άλλη, τους καλούμε να αποφύγουν τυχόν ενέργειες ή συμπεριφορές, που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην πορεία μας προς την επιστροφή στο φυσικό μας χώρο. Μεμονωμένα περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στη Δράμα, δεν πρέπει επ’ ουδενί να επαναληφθούν. Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από την υποστήριξη του κόσμου σε όλα τα παιχνίδια. Σταθείτε στο πλευρό της μόνο με τη φωνή σας και σπρώξτε την με τον παλμό σας προς τη νίκη.

ΟΧΙ στις κροτίδες, ΟΧΙ στα βεγγαλικά, ΟΧΙ στο άναμμα έστω και ενός πυρσού. Εσείς ξέρετε πώς να οδηγήσετε τον ΑΡΗ στη νίκη και θα το κάνετε για μια ακόμη φορά…

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

TAGS: